Curs: MANIPULADOR/A D’ALIMENTS.
L’objectiu del curs és adquirir els coneixements, habilitats i actituds necessàries per aplicar un correcte comportament i les tècniques adequades d’higiene i sanitat alimentària en manipulació d’aliments, per impedir la seva contaminació i prevenir possibles alteracions alimentàries en aquelles especialitats on el seu exercici professional ho requereixi.
Continguts del curs:
-
Alteració i contaminació dels aliments
-
Riscos per la salut derivats del consum d'aliments com a conseqüència d'una incorrecta manipulació dels mateixos
-
Classes de malalties transmeses pels aliments
-
Mètodes de conservació dels aliments
-
Materials en contacte amb els aliments
-
Manipulació de residus
-
Actituds i hàbits higiènics dels manipuladors d'aliments
-
Neteja i desinfecció
-
Control de plagues
-
Informació obligatòria i etiquetatge dels aliments
-
La responsabilitat de l'empresa amb la prevenció de malalties de transmissió alimentària
-
Al·lèrgies alimentàries i el làtex
-
Vocabulari
La formació tindrà lloc el divendres 18/09 de 9:00 a 14:00 hores. El lloc d’impartició serà l' Edifici Besòs. Plaça de Francesc Micheli i Jové, s/n. El preu 5€.
Les persones interessades poden fer la preinscripció a l'Edifici Besòs, 93 462 06 25 - 93 462 28 74, o per mail a: formacioiocupacio@sant-adria.net. Es tindrà en compte l’ordre de preinscripció a l’hora de reservar la plaça.