Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Cercador
error while rendering plone.global_sections

Curs: MONITORS/ES DINAMITZADOR/ES POLIESPORTIUS.

Formació per a la Millora SocioLaboral.

L’objectiu del curs és organitzar, dinamitzar i avaluar activitats físiques i esportives per a infants i joves menors d’edat en el marc de la programació general d’una organització, aplicant tècniques específiques d’animació grupal i activitat esportiva, incidint explícitament en els valors de l’esport i atenent a les  mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Es pot convalidar el bloc comú i el bloc 1 de Joc i esport en edat escolar si es presenta la titulació de monitor/a o director/a de lleure o graduat/da en mestre d’educació primària (6-12 anys).

Titulació que s’obté: Certificat esportiu amb accés al Registre Oficial de l’Esport de Catalunya (ROPEC), havent superat tant la part lectiva com la pràctica.


Organització de la formació:

imagen noticia dinamitzador 2020

La formació tindrà lloc de 01 d’octubre al 05 de novembre de 2020 + 150h de pràctiques de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00 hores. El lloc d’impartició serà l' Edifici Besòs. Plaça de Francesc Micheli i Jové, s/n. El preu 20 €.

Les persones interessades poden fer la preinscripció a l'Edifici Besòs, 93 462 06 25 - 93 462 28 74, o per mail a:  formacioiocupacio@sant-adria.net. Es tindrà en compte l’ordre de preinscripció a l’hora de reservar la plaça.