Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Cercador
error while rendering plone.global_sections

Participa a la XIV edició del Concurs d'idees de negoci

Catorzena edició del concurs d'idees de negoci .

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià posa en marxa el Concurs d'idees de negoci, que enguany arriba a la seva catorzena edició.

Hi poden participar totes les persones matriculades en centres d'ensenyament de Sant Adrià que cursin 4rt d'ESO, batxillerat o cicles formatius, així com totes les persones d'entre 16 i 25 anys d'edat empadronades al nostre municipi. Això sí, en tots dos casos és obligatori haver assistit als Seminaris de creació d'idees impartits pel personal tècnic de l'Ajuntament, sigui en els mateixos centres d’ensenyament o en les instal·lacions de l'Àrea de Promoció Econòmica. En aquest segon cas, el seminari tindrà lloc a l'Edifici Besòs (plaça de Francesc Micheli i Jové, s/n), el 27 de març a les 12 hores. Cal inscripció prèvia obligatòria, bé per telèfon, al número 93 462 06 25, o bé per correu electrònic, a l'adreça emprenedoria@sant-adria.net.

Els projectes podran ser individuals o ser presentats per grups de fins a tres persones; en tot cas, caldrà que totes les persones acompleixin les condicions d'alguna de les vies d'accés.

Pel que fa a les categories i els premis, els projectes són premiats, amb quantitats que van des dels 600 € (el primer lloc) fins als 150 (el tercer), en tres especialitats diferents (idees innovadores, idees sostenibles o solidàries i idees viables). Segueix vigent, d'altra banda, el premi als centres d'ensenyament, en funció de la quantitat i la qualitat dels projectes que el seu alumnat presenti.

Els projectes s'hauran de presentar en format paper, amb el formulari que teniu disponible a la Seu electrònica, des de l’1 fins al 15 d'abril de 2020 a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, situada a la planta baixa de l'Ajuntament, juntament amb el model d'instància específic per al concurs que trobeu a la Seu electrònica. El lliurament dels premis tindrà lloc el dijous 28 de maig de 2020, durant el matí, al Museu d'història de la immigració de Catalunya (MhiC). Des d'aquest moment, romanen a la vostra disposició les vies habituals de contacte, per tal de plantejar qualsevol dubte relacionat amb el concurs i el seu funcionament: per telèfon, al número 93 462 06 25; per correu electrònic, a l'adreça emprenedoria@sant-adria.net i presencialment, a l'Edifici Besòs.