Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Cercador
error while rendering plone.global_sections

PROGRAMADA UNA SESSIÓ SOBRE ELS AJUTS DEL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL

El taller serà divendres 3 de juliol de 10 a 12 hores en format online

Els ajuntaments de Santa Coloma, Badalona i Sant Adrià organitzen el proper 3 de juliol (de 10 a 12h) una sessió sobre els ajuts del programa Garantia Juvenil. El taller, que es realitzarà en format online, té com a objectiu donar a conèixer la convocatòria d’enguany d’uns ajuts adreçats a joves menors de 30 anys inscrits/es al programa i que vulguin emprendre.

L’import màxim de la subvenció és de 10.000 euros per a persones joves que prèviament s’hagin inscrit a la Garantia Juvenil i estiguin durant 12 mesos donats/ades d’alta d’autònoms/es. La presentació de sol·licituds s’ha de fer de manera telemàtica i el termini per presentar-la finalitza el 15 de setembre.

Les persones interessades en participar a la sessió poden fer la inscripció a través d’aquest enllaç. Per a més informació o aclariment de dubtes podeu trucar al 934 620 625 o bé enviar un correu electrònic formacue@grameimpuls.cat.

Aquesta sessió es durà a terme amb la col·laboració del personal tècnic dels Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.