PROJECCIÓ SOLIDÀRIA PELS DRETS DE LES PERSONES MIGRANTS I REFUGIADES

Projecció del documental FERMENTACIÓN ESPONTÁNEA, de Clara Isamat, basat en el llibre "Raíces del vino natural, un año de viña", de la mateix autora. Xerrada "La immigració com a fet imprescindible en la producció del vi" i tast de vins.

El dissabte 11 de març, a les 11,30h tindrà lloc al Museu d'Història de la Immigració de Catalunya (MhiC), la projecció solidària pels drets de les persones migrants i refugiades del documental Fermentación espontánea i la presentació del llibre Raíces del vino natural, un año de viña. A continuació una breu xerrada La immigració com a fet imprescindible en la producció del vi, i per acabar un tast de vins dels viticultors participants a l'acte. Està confirmada la presència de Juan Pascual López Céspedes, Viña Enebro (Múrcia) i Torcuato Huertas, de Bodega Purilio (Granada).

Fermentación espontánea és el documental del vi natural a Espanya en el que es parla de persones i sentiments. Dirigit per Clara Isamat, forma part del projecte transmedia, basat en el llibre Raíces del vino natural, un año de viña (Sd. Edicions), escrit per ella mateixa.

El llibre ha obtingut dos premis el Gourmand world cookbook Awards 2016, Spain's winner in Best Organic and Bio i Mejor libro gastronómico (ex aequo) del Club Gourmets.

El documental te el Premi Collita al Millor treball documental, del Most Festival 2016, celebrat a Vilafranca del Penedès.

També seran presents la plataforma Stop Mare Mortum, que recollirà adhesions i donacions.

Activitat gratuïta