XXVI JORNADES SOLIDÀRIES A SANT ADRIÀ

Un any més celebrem les Jornades Solidàries a Sant Adrià

El proper dissabte 15 d'abril s'inicien les XXVI Jornades Solidàries a Sant Adrià, amb la Fira d'entitats de solidaritat i cooperació, a la plaça del Mercat de 10h a 14h.

Al llarg del matí les entitats locals de solidaritat i cooperació, i alguna del Barcelonès, es donaran a conèixer i mostraran la seva tasca en cooperació i defensa dels drets humans. També tindrem el Joc gegant "L'1%" on els i les participants es posaran a la pell de les persones que es veuen obligades a fugir del seu país.

El dilluns 17 d'abril a les 18h, al Casal Dalt de la Vila, podrem conversar amb Yenidia Cuéllar, defensora feminista de Colòmbia que treballa pels drets de la dona, la construcció de la pau i la defensa de a terra, el territori i del medi ambient. (Programa Català de Protecció de Defensors i defensores dels Drets Humans, de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (Generalitat de Catalunya). Amb la col·laboració de: Acción Internacional por la Paz (IAP) i CCAR)

El dimecres 26 d'abril a les 18h, al Casal Dalt de la Vila, tindrem de nou l'Espai Dones Viatgeres. Aquest cop viatjarem a Mèxic. Activitat organitzada junt amb CIOD i el Servei d'Immigració.

El dijous 27 d'abril a les 18.30h, al Casal Dalt de la Vila, Taula rodona amb les entitats locals de solidaritat i cooperació.

El dijous 27 d'abril a les 18h. al Polidor (pl. Guillermo Vidaña), Room Escape Fronteres Invisibles, sobre el fet migratori de les persones. A partir de 14 anys. Durada aproximada 2 hores. Cal inscripció prèvia a solidaritat@sant-adria.net

I del 15 al 31 d'abril al Casal Dalt de la Vila, es podran veure dues exposicions:

- "Cables perduts" un retrat dels campaments de persones refugiades sahrauís de Tindouf, per l'artista Núria Nia i produïda per TACC (Taller d'Art, Cultura i Creació), a la Sala Ambulatori

- "Cuir i calçat a Bangladesh", de Setem. a la sala Escola

Casal Dalt de la Vila, plaça de l'Església, 13 -Sant Adrià de Besòs-