La campanya de TMB per fomentar l’ús del transport públic arriba a Sant Adrià

Els 10 municipis on operen les xarxes de transport de TMB fan seus els valors i objectius del Barcelona’t

Badalona, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. A tots 10  municipis hi arriba algun dels transports de TMB (metro o autobús) i comparteixen amb Barcelona i amb TMB (com a operador públic) uns valors i objectius comuns.

Per aquesta raó, la campanya Barcelona’t amb TMB, que l’entitat ha impulsat en una primera fase a la capital catalana, s’estén des d’avui a aquestes 10 localitats de l’àrea metropolitana. Sant Adrià amb TMB: Surt, Gaudeix, Somia, Descobreix, Viu...

Valors compartits

Amb la campanya, TMB, que aquest any celebra els 100 primers anys de l’establiment d’una xarxa regular de bus a Barcelona, vol rellançar valors com l’estima al territori a través del civisme o la sostenibilitat, valors que també promou el transport públic.

En un moment en què els mitjans de mobilitat pública encara treballen per acabar de recuperar els nivells d’ús anteriors a la pandèmia,la campanya vol col·locar de nou en primer terme la importància d’allò compartit i posat al servei de tothom.