Estiu jove al Centre de producció Cultural i Juvenil Polidor

Gaudeix d'un estiu diferent al Centre de Producció cultural i juvenil Polidor on han preparat una bateria d'activitats, tallers i sortides durant el mes de juliol per a joves d'ESO d'entre 12 i 16 anys (De 1r a 4t d'ESO).

Estiu jove al Polidor

Gaudeix d'un estiu diferent al Centre de Producció cultural i juvenil Polidor on han preparat una bateria d'activitats, tallers i sortides durant el mes de juliol per a joves d'ESO d'entre 12 i 16 anys (De 1r a 4t d'ESO). Es portarà a terme del 4 al 22 de Juliol en horari de mati i tarda de 11 a 13h i de 17.30 a  19.30h de dilluns a dijous i els divendres l'activitat serà només de matí on es farà una sortida extra.

Entre les activitats programades hi han sortides a la platja, jocs d'aigua, escape room, nit jove, taller de cuina, etc. Totes les activitats seran gratuïtes excepte les sortides extres dels divendres que tindran un cost de 5€ per activitat. Aquestes sortides es faran al làser tag o a l'Illa Fantasía l'últim dia.

Les places són limitades i caldrà fer preinscripció i un cop aprovada la plaça, es farà la inscripció i el pagament.. Les inscripcions son setmanals. La preinscripció la podreu fer al web www.sabjove.cat, de l'1 al 10 de juny i la inscripció del 13 al 20 de juny.

Al web trobareu més informació de l'estiu jove al Polidor.

Per a més informació:

Centre de producció Cultural i Juvenil Polidor
Plaça de Guillermo Vidaña i Haro, s/n
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 21 h
Tel. 934 627 446 / WhatsApp 662 554 688

polidor@sant-adria.net

www.sabjove.cat

Xarxes socials: @polidorsab