Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Cercador
error while rendering plone.global_sections

Curs de preparació per l’obtenció del certificat ACTIC

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs pots formar-te per obtenir el certificat ACTIC.

A l’Edifici Besòs de Promoció Econòmica de Sant Adrià de Besòs, realitzem el curs Adriatic, un curs gratuït d'informàtica de més de 100 hores, molt complet, on s’ampliaran i repassaran continguts d’informàtica, que permetran a l'alumne preparar-se per l'obtenció d'un certificat acreditatiu dels coneixements digitals (nivells bàsic i mitjà)

Aquest curs va dirigit principalment a usuaris que volen gaudir d'una autonomia i capacitat crítica envers l'ús de les noves tecnologies i cerquen augmentar els seus coneixements informàtics. En finalitzar el curs els alumnes realitzaran una prova telemàtica en el mateix centre. Les persones que superin satisfactòriament la prova obtindran un certificat que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (bàsic o mitjà) de competències en TIC ( Tecnologies de la Informació i Comunicació) davant qualsevol empresa o administració.

Si estàs interessat vine i apuntat a l’Edifici Besòs (Plaça Francesc Micheli i Jove s/n, Sant Adrià de Besòs) o truca al telèfon 934622874.

arxivat sota: