2023

CURS SAP BUSINESS ONE
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de SAP BUSINESS ONE en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS MONITOR/A DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL
CURS PERSONAL CONTROL D'ACCESSOS
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Personal de control d'accés en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (maig)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Manipulació d'aliments en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS PREPARACIÓ ACTIC NIVELL BÀSIC
A l'abril nova edició del curs gratuït d'informàtica bàsica de preparació a l'ACTIC nivell bàsic
CURS D'OPERACIÓ DE CARRETONS NORMA UNE 58451 (maig 2023)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Operació de carretons Norma UNE 58451 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS ANGLÈS A1
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Anglès A1 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS NÒMINES I SEGURETAT SOCIAL (A3NOM)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Nòmines i seguretat social (A3NOM) en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS PLATAFORMA ELEVADORA
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Plataforma elevadora en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS INTERPRETACIÓ DE PLÀNOLS DE PROJECTES D'EDIFICACIÓ
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Interpretació de plànols de projectes d'edificació en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (juliol)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Manipulació d'aliments en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS EXCEL BÀSIC
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de d'Excel Bàsic en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
Formació per a la millora Sociolaboral 2023
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament engega nous cursos per a la millora sociolaboral 2023
Entrega dels diplomes Projecte MOU-TE JOVE SAB, CONNECTA'T i CURSOS DE MILLORA
L'Alcaldessa de Sant Adrià de Besòs ha fet entrega dels diplomes del Projecte MOU-TE JOVE SAB, CONNECTA'T i els cursos de MILLORA SOCIOLABORAL 2022
Participa en la XVI edició del Concurs d'idees de negoci
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià torna a posar en marxa el Concurs d'idees de negoci, que enguany arriba a la seva setzena edició.
Projecte Singulars AdriJove Ocupa't 2022-23
Inici del Projecte Singulars AdriJove Ocupa't 2022-23