2023

CURS SAP BUSINESS ONE
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de SAP BUSINESS ONE en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS MONITOR/A DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL
CURS PERSONAL CONTROL D'ACCESSOS
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Personal de control d'accés en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (maig)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Manipulació d'aliments en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS PREPARACIÓ ACTIC NIVELL BÀSIC
A l'abril nova edició del curs gratuït d'informàtica bàsica de preparació a l'ACTIC nivell bàsic
CURS D'OPERACIÓ DE CARRETONS NORMA UNE 58451 (maig 2023)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Operació de carretons Norma UNE 58451 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS ANGLÈS A1
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Anglès A1 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS NÒMINES I SEGURETAT SOCIAL (A3NOM)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Nòmines i seguretat social (A3NOM) en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS PLATAFORMA ELEVADORA
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Plataforma elevadora en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS INTERPRETACIÓ DE PLÀNOLS DE PROJECTES D'EDIFICACIÓ
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Interpretació de plànols de projectes d'edificació en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (juliol)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Manipulació d'aliments en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS EXCEL BÀSIC
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de d'Excel Bàsic en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
Noves dates dels cursos per a la Millora Sociolaboral 2023
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament informa sobre el canvi de dates dels cursos per a la Millora Sociolaboral 2023
Entrega dels diplomes Projecte MOU-TE JOVE SAB, CONNECTA'T i CURSOS DE MILLORA
L'Alcaldessa de Sant Adrià de Besòs ha fet entrega dels diplomes del Projecte MOU-TE JOVE SAB, CONNECTA'T i els cursos de MILLORA SOCIOLABORAL 2022
Participa en la XVI edició del Concurs d'idees de negoci
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià torna a posar en marxa el Concurs d'idees de negoci, que enguany arriba a la seva setzena edició.
Projecte Singulars AdriJove Ocupa't 2022-23
Inici del Projecte Singulars AdriJove Ocupa't 2022-23
Arriba el #SocDigital 2023
Aquest programa, adreçat a empreses i comerços, vol impulsar la seva transformació digital per ajudar-los a créixer i espera repetir l'èxit de l'any passat
Visita el Mercat de cooperatives escolars
T’esperem el proper dimarts 23 de maig al matí a la plaça de la Vila
1 de juny: Mercat de cooperatives escolars
T’esperem el proper dijous a la plaça de la Vila
5 claus per fer una bona estratègia de vendes
Formació relacionada amb la posada en marxa de l’empresa
Com iniciar un negoci que viu de les xarxes socials
Formació relacionada amb les idees i models de negoci
CURS MANIPULACIÓ D'ALIMENTS
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Manipulació d'aliments en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023. CURS MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (juliol)
Cerquem empreses de formació amb certificats de professionalitat homologats
Des del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament cerquem empreses de formació que tinguin homologats els certificats de professionalitat de: SOCORRISME EN INSTAL·LACIONS AQUÀTIQUES (AFDP0109)
Ajut per a persones joves treballadores autònomes
El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat ha obert una nova convocatòria de concessió de subvencions per afavorir l'autoocupació de joves en el marc del Programa FSE+.
CURS ACTIC BÀSIC I MITJÀ
l'Ajuntament engega nous cursos d'ACTIC en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023
NOVES DATES CURS: MONITORS/ES DINAMITZADOR/ES ESPORTIUS.
Formació per a la Millora SocioLaboral.
CURS ANGLÈS A2
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Anglès A2 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS ANGLÈS A2
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Anglès A2 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.