NOU HORARI I NOVES DATES DEL CURS: MONITORS/ES DINAMITZADOR/ES ESPORTIUS.

Formació per a la Millora SocioLaboral.

Informem que les noves dates de la formació teòrica del curs son  del 6 de novembre al 13 de desembre de 2023 de dilluns a divendres en horari de tardes de 16:00 a 20:00h.  El lloc d’impartició serà a les instal·lacions de CET 10, carrer agricultura 232, Barcelona. El preu 20 €.

L’objectiu del curs és organitzar, dinamitzar i avaluar activitats físiques i esportives per a infants i joves menors d’edat en el marc de la programació general d’una organització, aplicant tècniques específiques d’animació grupal i activitat esportiva, incidint explícitament en els valors de l’esport i atenent a les  mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Es pot convalidar el bloc comú i el bloc 1 de Joc i esport en edat escolar si es presenta la titulació de monitor/a o director/a de lleure o graduat/da en mestre d’educació primària (6-12 anys).

Titulació que s’obté: Certificat esportiu amb accés al Registre Oficial de l’Esport de Catalunya (ROPEC), havent superat tant la part lectiva com la pràctica.

Les persones interessades poden fer la preinscripció a l'Edifici Besòs, 93 462 06 25 - 93 462 28 74, o per mail a:  formacioiocupacio@sant-adria.net o a l'enllaç d'inscripció