2024

FORMACIÓ PER A LA MILLORA SOCIOLABORAL 2n semestre 2024
El 2 de maig s'obre el període d'inscripció als cursos de Formació per a la Millora Sociolaboral del segon semestre de 2024
Lliurament dels diplomes dels CURSOS DE MILLORA SOCIOLABORAL 2024
La Regidora de Promoció Econòmica de Sant Adrià de Besòs ha fet entrega dels diplomes de diferents cursos de Millora Sociolaboral 2024. Els cursos que han finalitzat amb èxit han estat: Operació de carretons 1era edició, Plataforma elevadora i Manipulació d'Aliments 1era edició.
Lliurament dels diplomes dels CURSOS DE MILLORA SOCIOLABORAL 2024
Avui la Regidora de Promoció Econòmica de Sant Adrià de Besòs ha fet entrega dels diplomes de diferents cursos de Millora Sociolaboral 2024. Els cursos que han finalitzat amb èxit han estat: Control d'accessos i SAP Business One.
Impuls a la creació d’una associació d’empreses dels polígons de Montsolís i la Verneda
La reunió va ser organitzada pel servei de Promoció Econòmica al Casal de Cultura de Sant Adrià per recuperar la col·laboració iniciada anys enrere
Lliurament de premis de la XVIIena edició del Concurs d'idees de negoci
Es premiaran les idees més innovadores, més viables i les idees més sostenibles i solidàries el proper 24 de maig al MhiC a partir de les 10 hores
Visita el Mercat de cooperatives escolars
Proper dijous 30 de maig a la plaça de la Vila
Lliurament dels diplomes dels CURSOS DE MILLORA SOCIOLABORAL 2024
Avui la Regidora de Promoció Econòmica de Sant Adrià de Besòs ha fet entrega dels diplomes de diferents cursos de Millora Sociolaboral 2024. Els cursos que han finalitzat amb èxit han estat: Monitor/a de lleure infantil i juvenil i Comptabilitat bàsica.
PLACES DISPONIBLES PER FER LA PROVA D'ACTIC
Places disponibles tots els divendres de juny i juliol per fer la prova d'ACTIC a l'Edifici Besòs. Vine a fer l'examen amb nosaltres!
ÚLTIMES PLACES per al curs d'Anglès aplicat al sector de l'hostaleria
Avui s'ha iniciat el curs d'Anglès aplicat al sector de l'hostaleria. Encara ets a temps d'incorporar-te!
L'ajuntament contractarà un jove en pràctiques
Mitjançant un Programa del Servei Públic d' Ocupació de Catalunya amb el suport de la Unió Europea
Modificació de dates dels cursos de Formació per a la millora Sociolaboral 2024
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament engega nous cursos per a la millora sociolaboral
NOUS CURSOS DE FORMACIÓ EN HOSTALERIA
L'Àrea de Promoció econòmica engega al mes de març nous cursos gratuïts del sector de l'hostaleria.
Participa en la XVII edició del Concurs d'idees de negoci
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs posa en marxa el Concurs d'idees de negoci, que enguany arriba a la seva dissetena edició.
CURS PREPARACIÓ ACTIC NIVELL BÀSIC
Al setembre nova edició del curs gratuït d'informàtica bàsica de preparació a l'ACTIC nivell bàsic
CURS ADMINISTRACIÓ 2.0 (EINES TIC)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega al setembre un nou curs d'Administració 2.0 (EINES TIC) en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2024.
CURS ANGLÈS B2 + FIRST CERTIFICATED
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Anglès B2 amb l'obtenció del Certificat oficial First en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2023.
CURS INICIACIÓ A LA COCTELERIA (50h)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Iniciació a la cocteleria en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2024.
CURS PERSONAL DE CONTROL D'ACCÉS (60h)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Personal de control d'accés en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2024.
CURS GESTIÓ DE RECURSOS HUMANS (60h)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Gestió de Recursos Humans en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2024.
CURSOS DE MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (setembre i novembre)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega dos nous cursos de Manipulació d'aliments en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2024, 3a edició al setembre i 4a edició al novembre.
CURS NÒMINES I SEGURETAT SOCIAL (A3NOM)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Nòmines i seguretat social (A3NOM) en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2024.
CURS D'OPERACIÓ DE CARRETONS NORMA UNE 58451 (octubre 2024)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Operació de carretons Norma UNE 58451 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2024.
CURS DE VETLLADOR/A PER A INFANTS AMB NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Vetllador/a per a infants amb necessitats educatives especials en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2024.
CURS VIGILANT DE SEGURETAT
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Vigilant de seguretat en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2024.
Formació per a persones emprenedores, autònomes i empresàries (2024)
L'àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet ja té programada de forma conjunta la formació empresarial, subvencionada per la Diputació de Barcelona. Aquesta s’encetarà el pròxim 12 de juny de 2024 i finalitzarà el mes de desembre d’aquest any.
Com fer l’estudi de mercat de la teva idea de negoci
Formació relacionada amb les idees i models de negoci
ALUMNES DEL CURS D'AUXILIAR DE CAMBRER I CUINA VISITEN L'HOTEL TEMBO
Ahir 12 de juny els i les alumnes del curs d'auxiliar de cambrer i cuina van fer una visita a l'Hotel TEMBO de Sant Adrià de Besòs, en el marc de les formacions que s'estan realitzant relacionades amb el món de l'hostaleria.
L'ORGANITZACIÓ DE L'EMPRESA SLS HOTELS (HOTEL FÒRUM) VISITA ELS I LES ALUMNES DEL CURS D'AUXILIAR DE CAMBRER I CUINA
Els alumnes i les alumnes del curs Auxiliar de cambrer i cuina reben la visita de l'organització de l'empresa SLS HOTELS (Hotel Fòrum de Sant Adrià de Besòs).
Lliurament dels diplomes dels CURSOS DEL SECTOR HOSTALERIA 2024
La Regidora de Promoció Econòmica de Sant Adrià de Besòs ha fet entrega dels diplomes del curs Auxiliar de cambrer i cuina.
Arrenca la formació del programa #SocDigital 2024
Els cursos tindran lloc durant el mes de juliol i resten oberts a totes les empreses i persones autònomes del municipi