Arrenca la formació del programa #SocDigital 2024

Els cursos tindran lloc durant el mes de juliol i resten oberts a totes les empreses i persones autònomes del municipi

Un cop la fase d'assessorament individualitzat del programa #SocDigital es troba en plena execució, es posa en marxa el calendari de formacions vinculades al programa, que completarà la capacitació de les empreses per tal de poder avançar autònomament en aquest procés. D'aquesta manera, aquestes accions formatives tocaran diversos aspectes de la digitalització que afecten transversalment l'activitat econòmica del municipi, de totes les mides i sectors.

El calendari de formacions començarà dilluns dia 8 i acabaran dimecres 24 de juliol. Totes seran en format telemàtic i tindran lloc en horari de migdia, per interrompre el mínim possible l'activitat de les empreses participants. Aquest és el detall del calendari:

  • Sessió 1: Com crear un pla de màrqueting on-line i off-line amb pocs recursos. Dilluns 8 i 15 de juliol de 13 a 15 h.

  • Sessió 2: Aprèn a dissenyar la teva pròpia pàgina web. Dimecres 10 de juliol de 2024, de 15 a 17h.

  • Sessió 3: Aprenguem a planificar i programar Instagram per ajudar a dimensionar el negoci. Dimecres 17 i 24 de juliol de 14 a 16h.

  • Sessió 4: Com vendre més i sobretot millor, gràcies a les eines on-line. Dilluns 22 de juliol de 14.30 a 16.30 h.

Tot i que les necessitats formatives que es volen cobrir s'han extrapolat de la diagnosi que s'ha fet a les empreses participants en el programa, la formació és oberta a totes les empreses i autònoms del municipi, per tal que el recurs pugui beneficiar tota l'activitat econòmica de Sant Adrià. Teniu els contingut detallat dels quatre cursos en aquest enllaç.

Si voleu participar-hi en una o més de les formacions, cal que us inscriviu en el formulari que trobareu en aquest altre enllaç.