Formació per a persones emprenedores, autònomes i empresàries (2024)

L'àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet ja té programada de forma conjunta la formació empresarial, subvencionada per la Diputació de Barcelona. Aquesta s’encetarà el pròxim 12 de juny de 2024 i finalitzarà el mes de desembre d’aquest any.

L’oferta formativa consta d'un total de 16 accions obertes a tota la ciutadania del territori, algunes s’impartiran de forma presencial, altres telemàticament. Les temàtiques d’aquestes formacions seran variades per tal que les persones emprenedores, d’una banda, pugueu adquirir eines per analitzar la vostra idea de negoci, per fer un estudi de mercat, conèixer els diferents aspectes legals, laborals, fiscals i financers relacionats amb l'entorn empresarial i, d’altra banda, que tant les persones empresàries com emprenedores pugueu estar al dia de les novetats del nou règim d’autònoms, fomentar noves relacions de negoci, descobrir noves tècniques de venda o bé que pugueu aprendre de manera pràctica a emprar eines d’intel·ligència artificial vinculades amb el marketing digital i alhora potencieu les vostres habilitats directives i competències emprenedores.

Les sessions gestionades pel nostre ens en concret s’impartiran de forma virtual i totes elles requeriran inscripció prèvia. Per a més informació o per inscriure-us als cursos gestionats per l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs podeu adreçar-vos a: empresaiemprenedoria@sant-adria.net, contactar als telèfons 93 462 28 47 / 663 815 679 o bé fer la inscripció a través del nostre formulari web o accedir al nostre web. Us informem que les places són limitades i que els cursos són gratuïts.