Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Cercador
error while rendering plone.global_sections

Sessió d’assessorament per a la internacionalització de les empreses, en el marc del programa Exportmetropolis.

El proper 10 de juliol tindrà lloc a Sant Adrià una sessió d’assessorament per a la internacionalització de les empreses

El proper 10 de juliol tindrà lloc a Sant Adrià una sessió d’assessorament per a la internacionalització de les empreses, en el marc del programa Exportmetropolis, creat i impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquest programa, que compta amb el suport tècnic de la Cambra de Comerç de Barcelona, i te dues parts 

Primera fase: xerrada, gratuïta i impartida per personal tècnic de la Cambra, les empreses rebran informació i assessorament sobre les seves possibilitats d’internacionalitzar. Rebran un informe específic i individualitzat elaborat per tècnics especialitzats, i una guia bàsica sobre negocis internacionals.

Segona fase: és opcional i oferirà acompanyament a aquelles empreses que vulguin cercar oportunitats concretes de negoci en fires i mercats internacionals, sempre que es trobin en la situació tècnica i financera necessària.

La sessió tindrà lloc a l’Edifici Besòs (plaça de Francesc Micheli i Jové, s/n), de 9.15 a 14.15 hores. Les places són limitades, per la qual cosa us convidem a fer la inscripció al més aviat possible, en aquest enllaç.
arxivat sota: