Continuem reactivant el vostre comerç

Arrenca una nova edició del programa Comerç 21, organitzat per la Diputació de Barcelona i PIMEC-Comerç, que té com a objectiu donar un impuls als petits comerços, serveis i parades de mercat.

El darrer 26 d’abril es vas posar en marxa la 5a. edició d’aquest projecte, que s’adreça als comerços i serveis, així com les parades de mercat, i els ofereix suport, segons les necessitats de cada cas, per tal de millorar àrees fonamentals dels comerços i serveis. Aquest servei és individualitzat i els ajuda a definir i implementar noves estratègies per al negoci. Per descomptat, el projecte s’ha anat adaptant a les necessitats de cada moment, i en aquesta edició l’enfocament té especialment present el context actual i les dificultats específiques que pateixen aquestes empreses.

El valor econòmic real d’aquest procés d’assessorament és de 2.798,34 €, però l’empresa paga només 100 €+ IVA (un cop seleccionada) gràcies a la subvenció de la Diputació de Barcelona.

El termini per a sol·licitar la participació en el programa acaba el proper 8 de juny. El formulari d’inscripció, així com tots els detalls i condicions del programa, els trobareu en el lloc web https://www.comerc21.cat/ Mentrestant, podeu demanar més informació a les a/e info@comerc21.cat i fabregasps@diba.cat