En marxa EMPRENEDONA, un projecte per afavorir la creació i consolidació de negocis liderats per dones

Programa dirigit a dones emprenedores i empresàries

El dimarts vinent dia 28 de setembre a les 16 hores tindrà lloc al Centre de recursos per a dones (CIBA) l’acte de presentació d’Emprenedona, un projecte d’acompanyament adreçat a dones emprenedores i empresàries del territori que es desenvoluparà al llarg d’aquest darrer trimestre de l’any. La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i el Servei de Foment Empresarial Grameimpuls de Santa Coloma i finançada per la Diputació de Barcelona, pretén afavorir el naixement, creixement i consolidació de projectes d’emprenedoria liderats per dones, a partir de les sessions grupals de formació i coaching individual que impartirà la consultora Cresàlida en què es treballaran competències comunicatives, tècniques (coneixements financers, aspectes comercials i de marketing, etc.), competències directives; habilitats personals i relacions interpersonals amb altres dones participants.

A l’acte s’explicarà breument el projecte i hi participaran les alcaldesses de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i de Santa Coloma de Gramenet, Filo Cañete i Nuria Parlon.

El programa està previst que iniciï el 4 d’octubre i finalitza a principis de desembre. Al llarg d’aquests mesos, les participants rebran acompanyament integral combinant tant itineraris formatius flexibles adaptats a les seves necessitats, com espais de networking i sessions de tutorització permanent a càrrec de l’equip de tècniques municipals. Les participants hauran de ser dones emprenedores, empresàries o intra-emprenedores en una organització. Es farà un procés de selecció per participar-hi.

Sessions informatives

Per tal de donar a conèixer el programa, el Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls ha organitzat sessions informatives, on caldrà inscripció prèvia. Aquestes sessions són les següents:

Dijous 23/09/2021 de 9:30 a 10:30 (VIRTUAL): inscriu-te

Dilluns 27/09/2021 de 14:00 a 15:00 (VIRTUAL): inscriu-te

Per tal d’assistir a l’acte inaugural del programa Emprenedona del pròxim 28 de setembre, degut que les places són limitades, per a fer la inscripció caldrà contactar amb el Servei de suport empresarial de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs trucant al 93 462 2874 / 663 815 679 o enviant un correu electrònic a empresaiemprenedoria@sant-adria.net.