Formació empresarial 2021 en línia.

La propera formació empresarial programada pel 2021 dirigida a persones emprenedores, autònomes i empreses seguirà impartint-se en modalitat virtual.

Ja teniu disponible la programació de la formació empresarial del 2021 per a persones emprenedores, autònomes i empreses del territori. A causa de l'actual context sanitari està previst que aquestes accions s'imparteixin en modalitat virtual.

L’oferta que consta d'un total de 23 accions formatives obertes a tota la ciutadania del territori, s’ha dissenyat de manera conjunta i coordinada amb la resta de municipis del Barcelonès Nord (Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs).

S’han programat accions amb temàtiques molt variades per tal de conèixer les utilitats del certificat digital; saber com atraure els clients a través dels canals digitals (Youtube, Instagram, Comerç electrònic, etc.), estar al dia de les novetats dirigides a persones autònomes, conèixer diferents aspectes fiscals i laborals relacionats amb l'entorn empresarial o participar en una sessió de networking per fomentar noves relacions de negoci. Es tractaran continguts renovats i adaptats a la situació actual ocasionada pel Covid-19.

Cal fer inscripció prèvia omplint el següent formulari web: Formulari d'inscripció a la formació per a empreses i emprenedors/es i us inscriureu als cursos gratuïts organitzats per l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs o bé podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: empresaiemprenedoria@sant-adria.net.

Si voleu informació detallada de cada curs, cliqueu l'enllaç següent: Formació Empresarial PROGRAMACIÓ 2021

La formació empresarial del Barcelonès Nord, es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc de Programes de suport de desenvolupament local.