L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs per segon any consecutiu se suma al SOS Mentoring.

SOS Mentoring és un programa d’acompanyament personalitzat i gratuït dirigit a persones autònomes i microempreses.

Davant la situació complexa que viu el teixit empresarial a conseqüència de la crisi derivada de la Covid-19, l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs que col·labora amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona, impulsa el programa de voluntariat SOS Mentoring en què les persones empresàries i directives amb experiència ajuden a les petites empreses a prendre les decisions necessàries per a afrontar les conseqüències de la crisi, tot compartint el seu coneixement empresarial.

Els propers dies 6 i 7 de setembre es realitzaran sessions informatives en línia dirigides tant a persones que tenen un petit negoci o bé són autònomes i volen rebre un acompanyament d'empresaris/àries experts, com a persones que vulguin participar com a mentors/es.

Les reunions entre beneficiaris/àries i mentors/es seran online, amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d'entre 1 i 3 mesos.

Si esteu interessats/des a assistir a les sessions informatives, podeu posar-vos en contacte amb el Servei de suport empresarial, a través del correu electrònic empresaiemprenedoria@sant-adria.net o bé trucant al 934 620 625.

Microempreses

Si tens una petita empresa i estàs en una situació de dificultat, pots participar com a beneficiari/ària: Inscriu-te a la propera sessió informativa del 6 de SETEMBRE 15.30-16.30h

Persones mentores voluntàries

Si ets empresari/ària o directiu/iva amb experiència i amb voluntat d'ajudar, pots participar com a mentor/a: Inscriu-te a la propera sessió informativa del 7 de SETEMBRE 16-17h


Més informació:  https://www.youtube.com/watch?v=S_uyCFDGqiQ