Nova Edició del curs de preparació de la prova Actic

Al març nova edició del curs gratuït d’informàtica bàsica Adri@tic.

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitza una nova edició del curs Adri@tic els mesos de març, abril, maig i juny. Un curs gratuït d'informàtica on es treballaran 6 competències bàsiques que permetran a l'alumnat preparar-se per a l'obtenció d'un certificat acreditatiu en competències digitals (ACTIC) nivell bàsic.

Aquest curs, anomenat ADRI@TIC, s’adreça a usuaris, emprenedors i empreses que volen gaudir d'una autonomia i capacitat crítica envers l'ús de les noves tecnologies i cerquen augmentar els seus coneixements informàtics.

Un cop finalitzat el curs els alumnes faran la prova actic en el mateix centre. Les persones que superin satisfactòriament la prova obtindran un certificat que emet la Generalitat, que garanteix un determinat nivell (en aquest cas el nivell 1 o bàsic) de competències en TIC ( Tecnologies de la Informació i Comunicació) davant de qualsevol empresa o administració. El certificat permet doncs acreditar el coneixement informàtic, en el currículum, com ho fan el nivell C o D de català, però en aquest cas en l'àmbit informàtic.

Inscripcions obertes!

Telèfon 934622874 –smarin@sant-adria.net

Edifici Besòs (Plaça Francesc Micheli i Jove s/n)

Preguntar per Sara/ Elisabeth