Sessió informativa sobre la creació d’un grup de compra agregada d’energia

La jornada es fa en el marc del projecte Eix Besòs Circular, que porten a terme els municipis de Badalona i Sant Adrià de Besòs, i s’adreça a empreses i autònoms.

El proper 28 de setembre, de 9 a 11 h, tindrà lloc una nova sessió informativa telemàtica del projecte Eix Besòs Circular amb l’objectiu de crear un grup de compra agregada d’energia entre empreses dels municipis de Badalona i Sant Adrià de Besòs.

 En un context de preus a l’alça en el mercat elèctric, aquesta nova línia d’actuació pretén acompanyar les empreses que vulguin aprofitar la suma de contractes i consums per a obtenir un millor preu de l’energia. La consultora GCT Plus, a través de l’assessor energètic José Enrique Vázquez, amb 20 anys d’experiència en la matèria, detallarà el funcionament i els passos a seguir per posar en marxa aquesta iniciativa, així com els seus avantatges: una millora sensible del preu i la garantia de l’origen renovable de l’energia.

 En els darrers anys s’han portat a terme diferents iniciatives en aquesta línia, com ara Rubí Brilla i Pro-energia Osona, amb un gran èxit. Una de les empreses participants en aquests grups de compra aportarà la seva experiència per tal de fer més entenedora la proposta.

La jornada també comptarà amb la participació de la Universitat Politècnica de Catalunya, que parlarà del projecte Hub Recircula, impulsat entre la UPC i l’Àrea Metropolitana de Barcelona per fer d’aquesta universitat un referent de coneixement i pràctica de l’economia circular impulsat i gestionat des del Campus Diagonal-Besòs. Aprofitant la seva proximitat donaran a conèixer les opcions de col·laboració que hi ha entre el teixit industrial i la universitat en l’àmbit de l’economia circular.

Podeu inscriure-us a la jornada en aquest enllaç. Si voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça info@eixbesoscircular.info.