Arrenca la segona edició d’Emprenedona per a 30 dones empresàries del territori

El programa, impulsat conjuntament pels ajuntaments de Santa Coloma i Sant Adrià, es durà a terme entre juliol i desembre de 2022.

Arrenca la 2a edició d’EmpreneDona, el programa adreçat a dones empresàries i emprenedores del territori. La iniciativa, impulsada pels Ajuntaments de Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet, subvencionada per la Diputació de Barcelona, busca empoderar econòmicament i personalment les dones, a partir de sessions enfocades a millorar les competències tècniques, digitals, comunicacionals i emocionals dels seus negocis i projectes. Emprenedona es durà a terme entre juliol i desembre.

L’itinerari que ofereix EmpreneDona és complert, alternatiu i flexible i inclou des de tallers formatius en àrees clau en format teòric, pràctic i d’aplicació directa als projectes de les participants –màrqueting, comunicació, finances, intel·ligència emocional, entre d’altres–, fins a sessions especialitzades d’assessorament empresarial i coaching i espais informals de construcció col·lectiva. Al llarg del programa, les dones també rebran seguiment personalitzat per part de l’equip de tècniques municipals.

Per tal de donar a conèixer el programa, s’han programat sessions informatives. Si estàs interessada a participar-hi pots fer la inscripció a la sessió que et vagi millor. La programació és la següent (accedireu a l’enllaç de les inscripcions col·locant el cursor a sobre de la data):

Sessió informativa en línia dijous 30 de juny, de 9:30 a 10:30 hores.

Sessió informativa en línia dimarts 5 de juliol, de 14:30 a 15:30 hores.

Sessió informativa en línia dilluns 11 de juliol, de 9:30 a 10:30 hores.

 

Cal destacar que divendres 8 de juliol, de 10:00 a 12:00 hores, tindrà lloc la presentació d'aquest programa a l'espai de la Ciba (Passeig de Llorenç Serra, 64, 08921, Santa Coloma de Gramenet), per a la qual caldrà inscripció prèvia atès que la sessió és presencial i l'aforament és limitat.

Aquesta és la segona edició d’un programa que es va engegar l’any passat amb resultats molt positius. En la primera edició van participar 40 dones emprenedores i empresàries d’ambdós municipis, amb itineraris personalitzats i amb un grau de satisfacció global per sobre del 9 sobre 10. Més informació al 93 462 28 74 o al correu empresaiemprenedoria@sant-adria.net