2022

Formació per a la millora Sociolaboral 2022
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament engega nous cursos per a la millora sociolaboral 2022
CP SOCORRISME EN ESPAIS NATURALS
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un Certificat de Professionalitat de Socorrisme en espais naturals en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022
CURS MONITOR/A D'ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CP NETEJA DE SUPERFÍCIES SSCM0108
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un Certificat de Professionalitat de Neteja de superfícies SSCM0108 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS SAP BUSINESS ONE
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de SAP BUSINESS ONE en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS PERSONAL DE CONTROL D'ACCÉS
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Personal de control d'accés en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (abril 2022)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Manipulació d'aliments en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS D'OPERACIÓ DE CARRETONS NORMA UNE 58451 (abril 2022)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Operació de carretons Norma UNE 58451 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS ANGLÈS A1
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Anglès A1 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
PLACES LLIURES: CURS ANGLÈS A2
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Anglès A2 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS PROCESSADOR DE TEXTOS NIVELL MITJÀ
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Processador de textos nivell mitjà en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
NOVES DATES PEL CURS HABILITATS COMUNICATIVES
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs posposa el curs d'Habilitats comunicatives en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (juny 2022)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Manipulació d'aliments en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS TASQUES ADMINISTRATIVES 2.0
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Tasques Administratives 2.0 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS OPERACIÓ DE CARRETONS NORMA UNE 58451 (setembre 2022)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Operació de carretons Norma UNE 58451 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (setembre 2022)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Manipulació d'aliments en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
PLACES LLIURES: CP ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS SSCS0208 (octubre 2022)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un Certificat de Professionalitat d'Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials SSCS0208 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
PLACES LLIURES: CURS VIGILANT DE SEGURETAT
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Vigilant de seguretat en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS PRIMERS AUXILIS+DEA
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Primers auxilis+DEA en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS COMPTABILITAT BÀSICA
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Comptabilitat bàsica en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS D'INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs d'intel·ligència emocional en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS DE VETLLADOR/A PER A INFANTS AMB NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Vetllador/a per a infants amb necessitats educatives especials en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS FULL CÀLCUL NIVELL MITJÀ
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Full de Càlcul Nivell Mitjà en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (desembre 2022)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Manipulació d'aliments en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS PREPARACIÓ ACTIC NIVELL BÀSIC
Al febrer nova edició del curs gratuït d'informàtica bàsica de preparació a l'ACTIC nivell bàsic
CURS PREPARACIÓ ACTIC NIVELL MITJÀ
Al setembre nova edició del curs gratuït d'informàtica de preparació a l'ACTIC nivell mitjà
CP ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS SSCS0208 (abril 2022)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià modifica les dates previstes del Certificat de Professionalitat d'Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials SSCS0208 al mes d'abril.
CP NETEJA DE SUPERFÍCIES SSCS01208 (Abril 2022)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs modifica les dates previstes del Certificat de Professionalitat de Neteja de superfícies SSCM0108 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022 al mes d'abril.
Sessió informativa d’ajuts per a digitalitzar les nostres empreses
En la trobada s'explicaran dues actuacions per promoure i facilitar la digitalització de les microempreses i les pimes
AL MES D'ABRIL ENGEGA EL CP ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS SSCS0208
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha engegat aquest dilluns 4 d’abril el Certificat de Professionalitat d'Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials SSCS0208 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
FINALITZACIÓ CURS SAP BUSINESS ONE
Finalització del curs SAP BUSINESS ONE en el marc de la Formació de Millora Sociolaboral per l'any 2022
FINALITZACIÓ CURS PREPARACIÓ ACTIC NIVELL BÀSIC
Finalització del curs preparació ACTIC NIVELL BÀSIC en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral 2022.
Ha començat avui el curs operació de carretons
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega avui la primera edició del curs d'operació de carretons en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022
Comença el curs d'anglès A1
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega aquesta setmana el curs d'anglès A1 previst en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022
Comença el Certificat de Professionalitat Neteja de Superfícies
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega aquesta setmana el Certificat de Professionalitat Neteja de Superfícies SSCM0108 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022
ENTREGA DELS DIPLOMES DELS CURSOS DE MILLORA SOCIOLABORAL 2022
Avui l'Alcaldessa de Sant Adrià de Besòs ha fet entrega dels diplomes de diferents cursos de Millora Sociolaboral 2022. Els cursos que han finalitzat amb èxit han estat: CP Socorrisme, Processador de textos, Anglès A1, Monitor/a de Lleure i la segona edició de Manipulació d'aliments.
L'ajuntament contracta nous plans d'ocupació
Amb el suport del SOC, mitjançant el programa Treball i Formació
FORMACIÓ PER A LA MILLORA SOCIOLABORAL 2022 2N SEMESTRE
Obertes les inscripcions per als cursos de millora sociolaboral 2022 2n semestre.
20 coses que els/les autònoms/es han de saber i ningú els hi explica
Formació relacionada amb aspectes laborals i fiscals
AMPLIEM HORARIS PER FER LA PROVA D'ACTIC AL JULIOL
Durant el mes de juliol ampliem els horaris per fer la prova d'Actic a l'Edifici Besòs. Es podrà fer la prova de dilluns a divendres amb 14 places disponibles cada dia.
Arrenca la segona edició d’Emprenedona per a 30 dones empresàries del territori
El programa, impulsat conjuntament pels ajuntaments de Santa Coloma i Sant Adrià, es durà a terme entre juliol i desembre de 2022.
Nova sessió virtual "Com reduir el cost de la factura elèctrica en el teixit empresarial” de l’Eix Besòs Circular
La sessió es farà en el marc del projecte de compra agregada d’energia que va arrencar a finals de 2021 i que s’ha vist afectat de ple per la situació geopolítica europea.
MOU-TE SAB 2022
L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs té previst iniciar a l'octubre el projecte MOU-TE SAB 2022, dirigit a joves d'entre 16 i 29 anys, dins de la línia laborajove del programa APROP AMB 2022.
MOU-TE SAB 2022: MONITOR/A DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL
L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs té previst iniciar al segon semestre d’aquest any, el curs de Monitor/a de lleure infantil i juvenil acompanyat d'orientació professional i sessions de mindfunless, en el marc del programa APROP AMB 2022.
MOU-TE SAB 2022: MONITOR/A ESPORTIU
L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs té previst iniciar al segon semestre d’aquest any, el curs de Monitor/a esportiu acompanyat d'orientació professional i sessions de mindfunless, en el marc del programa APROP AMB 2022.
MOU-TE SAB 2022: ESPECIALITZACIÓ, REPARACIÓ I MANTENIMENT EN VEHICLES DE MOBILITAT PERSONAL (VMP): PATINET ELÈCTRIC
L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs té previst iniciar al segon semestre d’aquest any, el curs d'Especialització, reparació i manteniment en vehicles de mobilitat personal (VMP): Patinet Elèctric, acompanyat d'orientació professional i sessions de mindfunless, en el marc del programa APROP AMB 2022.
Oberta la segona convocatòria d’ajudes del programa Kit Digital
Aquest programa permet a les empreses i autònoms avançar en el seu procés de transformació digital a través d’una subvenció directa per a contractar solucions de digitalització
CONNECTA'T
L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs té previst iniciar el 20 de setembre el projecte CONNECTA'T, dins de la línia connectabit del programa APROP AMB 2022.
CONNECTA'T: Preparació per a les proves d'ACTIC (24h)
L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs té previst iniciar el 20 de setembre el curs de Preparació per a les proves d'ACTIC(24h) projecte CONNECTA'T, dins de la línia connectabit del programa APROP AMB 2022.
CONNECTA'T: Dones i TIC (18h)
L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs té previst iniciar el 20 de setembre el curs Dones i TIC (18h) projecte CONNECTA'T, dins de la línia connectabit del programa APROP AMB 2022.
CONNECTA'T: Robòtica Educativa (18h)
L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs té previst iniciar el 20 de setembre el curs de Robòtica Educativa (18h) projecte CONNECTA'T, dins de la línia connectabit del programa APROP AMB 2022.
Com vendre a Instagram, sense semblar que vols vendre
Formació relacionada amb Màrqueting, comercialització i mercats exteriors
Nova jornada informativa sobre el Kit Digital
Es donaran consells i orientació a les empreses per a sol·licitar aquest ajut en la segona convocatòria
Entrega dels diplomes dels cursos de millora sociolaboral 2022
L'Alcaldessa de Sant Adrià de Besòs ha fet entrega dels diplomes de diferents cursos de Millora Sociolaboral 2022. Els cursos que han finalitzat amb èxit han estat: curs d'operacions de carretons norma UNE 58451, certificat de professionalitat d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, certificat de professionalitat de neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals i un curs de Manipulació d'aliments.
FINALITZACIÓ CURS TASQUES ADMINISTRATIVES 2.0
Finalització del curs tasques administratives 2.0 en el marc de la Formació pel segon semestre de Millora Sociolaboral 2022
FINALITZACIÓ CURS PRIMERS AUXILIS I DEA
Finalització del curs de primers auxilis + DEA en el marc de la Formació pel segon semestre de Millora Sociolaboral 2022
Curs sobre finançament bancari
Arrenca el darrer curs adreçat a empreses i persones emprenedores d'aquest 2022
Entrega dels diplomes del Projecte Singulars per a joves
L'Alcaldessa de Sant Adrià de Besòs ha fet entrega dels diplomes del programa Singulars
Entrega dels diplomes dels cursos de millora sociolaboral
L'Alcaldessa de Sant Adrià de Besòs ha fet entrega dels diplomes de diferents cursos de Millora Sociolaboral 2022. Els cursos que han finalitzat amb èxit han estat: Primers auxilis + DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic) i Tasques administratives 2.0
Cerquem empreses de formació amb certificats de professionalitat homologats
Projecte Singulars AdriJove Ocupa't 2022-23
Darreres places disponibles
Formació per a la millora Sociolaboral 2023
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament engega nous cursos per a la millora sociolaboral 2023
Vols visitar el mercat de cooperatives escolars?
T’esperem el proper dimarts 31 de maig al matí a la plaça de la Vila
Com fer l’estudi de mercat de la teva idea de negoci
Formació dirigida a persones emprenedores i/o autònomes relacionada amb MARKETING I VENDES
Bases per la participació al programa formatiu Mou-te Jove Sab 2022
El projecte Mou-te Jove Sab 2022 consta a la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, mitjançant la Línia de treball Labora Jove del programa Apropamb