2022

Formació per a la millora Sociolaboral 2022
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament engega nous cursos per a la millora sociolaboral 2022
CP SOCORRISME EN ESPAIS NATURALS
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un Certificat de Professionalitat de Socorrisme en espais naturals en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022
CURS MONITOR/A D'ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CP NETEJA DE SUPERFÍCIES SSCM0108
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un Certificat de Professionalitat de Neteja de superfícies SSCM0108 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS SAP BUSINESS ONE
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de SAP BUSINESS ONE en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS PERSONAL DE CONTROL D'ACCÉS
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Personal de control d'accés en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (abril 2022)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Manipulació d'aliments en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS D'OPERACIÓ DE CARRETONS NORMA UNE 58451 (abril 2022)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Operació de carretons Norma UNE 58451 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS ANGLÈS A1
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Anglès A1 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS PROCESSADOR DE TEXTOS NIVELL MITJÀ
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Processador de textos nivell mitjà en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
NOVES DATES PEL CURS HABILITATS COMUNICATIVES
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs posposa el curs d'Habilitats comunicatives en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (juny 2022)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs de Manipulació d'aliments en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS TASQUES ADMINISTRATIVES 2.0
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un curs de Tasques Administratives 2.0 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS OPERACIÓ DE CARRETONS NORMA UNE 58451 (setembre 2022)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega un nou curs d'Operació de carretons Norma UNE 58451 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
CURS PREPARACIÓ ACTIC NIVELL BÀSIC
Al febrer nova edició del curs gratuït d'informàtica bàsica de preparació a l'ACTIC nivell bàsic
CP ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS SSCS0208 (abril 2022)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià modifica les dates previstes del Certificat de Professionalitat d'Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials SSCS0208 al mes d'abril.
CP NETEJA DE SUPERFÍCIES SSCS01208 (Abril 2022)
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs modifica les dates previstes del Certificat de Professionalitat de Neteja de superfícies SSCM0108 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022 al mes d'abril.
Sessió informativa d’ajuts per a digitalitzar les nostres empreses
En la trobada s'explicaran dues actuacions per promoure i facilitar la digitalització de les microempreses i les pimes
AL MES D'ABRIL ENGEGA EL CP ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS SSCS0208
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha engegat aquest dilluns 4 d’abril el Certificat de Professionalitat d'Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials SSCS0208 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022.
FINALITZACIÓ CURS SAP BUSINESS ONE
Finalització del curs SAP BUSINESS ONE en el marc de la Formació de Millora Sociolaboral per l'any 2022
FINALITZACIÓ CURS PREPARACIÓ ACTIC NIVELL BÀSIC
Finalització del curs preparació ACTIC NIVELL BÀSIC en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral 2022.
Ha començat avui el curs operació de carretons
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega avui la primera edició del curs d'operació de carretons en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022
Comença el curs d'anglès A1
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega aquesta setmana el curs d'anglès A1 previst en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022
Comença el Certificat de Professionalitat Neteja de Superfícies
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs engega aquesta setmana el Certificat de Professionalitat Neteja de Superfícies SSCM0108 en el marc de la Formació per a la Millora Sociolaboral per l'any 2022
ENTREGA DELS DIPLOMES DELS CURSOS DE MILLORA SOCIOLABORAL 2022
Avui l'Alcaldessa de Sant Adrià de Besòs ha fet entrega dels diplomes de diferents cursos de Millora Sociolaboral 2022. Els cursos que han finalitzat amb èxit han estat: CP Socorrisme, Processador de textos, Anglès A1, Monitor/a de Lleure i la segona edició de Manipulació d'aliments.
L'ajuntament contracta nous plans d'ocupació
Amb el suport del SOC, mitjançant el programa Treball i Formació
FORMACIÓ PER A LA MILLORA SOCIOLABORAL 2022 2N SEMESTRE
Obertes les inscripcions per als cursos de millora sociolaboral 2022 2n semestre.
20 coses que els/les autònoms/es han de saber i ningú els hi explica
Formació relacionada amb aspectes laborals i fiscals
AMPLIEM HORARIS PER FER LA PROVA D'ACTIC AL JULIOL
Durant el mes de juliol ampliem els horaris per fer la prova d'Actic a l'Edifici Besòs. Es podrà fer la prova de dilluns a divendres amb 14 places disponibles cada dia.
Arrenca la segona edició d’Emprenedona per a 30 dones empresàries del territori
El programa, impulsat conjuntament pels ajuntaments de Santa Coloma i Sant Adrià, es durà a terme entre juliol i desembre de 2022.