CURS PREPARACIÓ ACTIC NIVELL MITJÀ

Al setembre nova edició del curs gratuït d'informàtica de preparació a l'ACTIC nivell mitjà

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitza una nova edició del curs de preparació a l'ACTIC nivell mitjà de 180h que començarà el 28 de setembre de 2022 en format presencial. Un curs gratuït d'informàtica on es treballaran competències que permetran a l'alumnat preparar-se per a l'obtenció d'un certificat acreditatiu en competències digitals (ACTIC) nivell mitjà.

Un cop finalitzat el curs els alumnes podran realitzar la prova actic en el mateix centre. Les persones que superin satisfactòriament la prova obtindran un certificat que emet la Generalitat, que garanteix un determinat nivell (en aquest cas el nivell 2 o mitjà) de competències en TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) davant de qualsevol empresa o administració. El certificat permet doncs acreditar el coneixement informàtic, en el currículum, com ho fan el nivell C o D de català, però en aquest cas en l'àmbit informàtic.

Les persones interessades hauran de presentar el certificat actic nivell mitjà o bé fer una prova de nivell, i es poden inscriure a:

  • L'Edifici Besòs: Plaça Francesc Micheli i Jové, s/n (Edifici Besòs), tel.934622874. formacioiocupacio@santadria.net
  • O directament en aquest enllaç