Curs sobre finançament bancari

Arrenca el darrer curs adreçat a empreses i persones emprenedores d'aquest 2022

Per tancar les accions formatives organitzades per l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs (en col·laboració amb els municipis de Badalona i Santa Coloma de Gramenet), i amb el finançament de la Diputació de Barcelona, aquest mes de novembre es realitzarà un curs sobre finançament bancari i aspectes a tenir en compte a l’hora de negociar amb les entitats financeres. En les dues sessions de què consta el curs es tractaran els següents continguts:

  • Interpretació de les principals ràtios econòmiques i financeres.

  • Formulació de projeccions financeres.

  • Com funcionen les garanties i avals.

  • Principals productes per al finançament d'empreses.

El curs serà presencial a l'Edifici Besòs de Sant Adrià (plaça de Francesc Micheli i Jové, s/n, al costat de la comissaria de policia local). els propers dimecres 16 i 23 de novembre.

Aquesta formació s'adreça a persones empresàries individuals, professionals independents i persones sòcies de societats, així com al personal de l’empresa que en gestioni parcialment o íntegrament les finances.

Per a assistir al curs cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç.

En tot cas, si voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través d’adreça electrònica empresaiemprenedoria@sant-adria.net o bé als números de telèfon 663 815 679 i 934 620 625.