MOU-TE SAB 2022: ESPECIALITZACIÓ, REPARACIÓ I MANTENIMENT EN VEHICLES DE MOBILITAT PERSONAL (VMP): PATINET ELÈCTRIC

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs té previst iniciar al segon semestre d’aquest any, el curs d'Especialització, reparació i manteniment en vehicles de mobilitat personal (VMP): Patinet Elèctric, acompanyat d'orientació professional i sessions de mindfunless, en el marc del programa APROP AMB 2022.

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs té previst iniciar al segon semestre d’aquest any, el curs d'Especialització, reparació i manteniment en vehicles de mobilitat personal (VMP): Patinet Elèctric, acompanyat d'orientació professional i sessions de mindfunless. El projecte MOU-TE SAB 2022, es troba dins el marc del Programa Laborajove – APROP AMB 2022 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

El projecte presentat pel consistori pretén iniciar la formació d'Especialització, reparació i manteniment en vehicles de mobilitat personal (VMP): Patinet Elèctric, a partir del dia 11 d'octubre de 2022, en horari de 09h a 13h. Seran formacions dirigides a joves d’entre 16 i 29 anys, becades amb 150€ mensuals per als joves participants i acompanyades de sessions d’orientació laboral i mindfulness. L'objecte del curs serà adquirir els coneixements teòrics i pràctics per a entendre el funcionament de cadascun dels components d'un patinet elèctric, la qual cosa permetrà als participants poder realitzar una diagnosi precisa i una reparació a la primera.

Les persones interessades es poden inscriure a:

L'Edifici Besòs: Plaça Francesc Micheli i Jové, s/n (Edifici Besòs), tel.93.462.28.74 / 93.462.06.25, via whastapp 663.81.56.74 o a l’adreça electrònica o a través del següent formulari.