Sessió informativa d’ajuts per a digitalitzar les nostres empreses

En la trobada s'explicaran dues actuacions per promoure i facilitar la digitalització de les microempreses i les pimes

La digitalització és un procés imprescindible per a la supervivència de les nostres microempreses i pimes. Suposa, entre d’altres beneficis, poder augmentar la facturació, incrementar la clientela i fidelitzar-la, tenir més mercat de proximitat i relacionar-se amb els proveïdors de manera més ràpida i fluida. Per això, gairebé un terç dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència s'estan dedicant a aquest àmbit. En total, en el període 2021-2025 seran 4.656 milions d'euros, amb l'objectiu d'arribar a 1.500.000 de pimes i autònoms.

En aquest context, el proper dimecres 6 d’abril, de 18.00 a 19.15 hores, els ajuntaments de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet organitzen una xerrada en línia per informar sobre dues iniciatives per impulsar la transformació digital de les empreses i autònoms/es del territori:

  • Kit Digital

  • Programa de Transformació Digital: #SocDigital

Les persones assistents podran conèixer les característiques del Kit Digital, com i quan sol·licitar l’ajut econòmic, o “BoDigital”, en funció de la grandària de la seva empresa, quin és el catàleg de solucions digitals ofert i com accedir amb els agents digitalitzadors.

A més, es presentarà el Programa #SocDigital, que té com a objectiu impulsar la transformació digital de les empreses i autònoms/es del Barcelonès Nord per tal d’afavorir la seva competitivitat i el seu creixement.

El programa ofereix un itinerari amb l’acompanyament d’una consultora especialitzada i que inclourà diferents accions que giraran al voltant de quatre eixos:

  • Diagnosi inicial

  • Formació específica (màrqueting i comunicació online, canals de comercialització, digitalització de processos, etc.)

  • Assessorament personalitzat

  • Diagnosi final

  • Accés a ajuts per subvencionar processos

Cal inscripció prèvia, que podreu fer en aquest enllaç. Si voleu tenir més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres en l'adreça electrònica empresa@sant-adria.net i el telèfon 934620625.