Nova jornada informativa sobre el Kit Digital

Es donaran consells i orientació a les empreses per a sol·licitar aquest ajut en la segona convocatòria

Com podeu llegir en la notícia que vam publicar el passat mes d'agost, les empreses d'entre 3 i 9 persones en plantilla ja poden demanar la subvenció del programa Kit Digital, adreçada a facilitar el procés de transformació digital de les empreses.

Per aquest motiu, i amb l'objectiu d'orientar les empreses del territori que vulguin demanar aquesta subvenció, el divendres dia 7 d'octubre realitzarem una breu sessió informativa telemàtica, a càrrec de l'empresa municipal de Santa Coloma de Gramenet Grameimpuls i els ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs. L'explicació la farà una consultora especialitzada, i explicarà el seu testimoni una empresa que ja ha sol·licitat la subvenció.

La sessió tindrà lloc entre les 9.30 i les 10.30 h i és obert a totes les empreses del territori, independentment de la seva participació en el programa #SocDigital. Per tal d'inscriure-us-hi i rebre l'enllaç de connexió cal que empleneu aquest breu formulari.

Si teniu cap dubte o si ja heu iniciat el procés de sol·licitud de l'ajut i us ha sorgit cap dificultat, ens ho podeu fer saber a l'a/e empresa@sant-adria.net, per tal de recollir les més comunes.