Aturem el coronavirus i mesures excepcionals de l'Estat d'Alarma

A continuació us detallem els passos a seguir front el Coronavirus:

Sobretot QUEDA'T A CASA. És molt important: Els Centres de Salut de Sant Adrià estan experimentant SATURACIÓ ALTÍSSIMA de persones. PREGUEM ET QUEDIS A CASA. Així ajudaràs a les i els professionals que s’estan jugant la vida i als nostres majors i persones vulnerables.

Tens SÍMPTOMES? Fes el seguiment i vigilància dels teus símptomes de coronavirus amb l’App STOP COVID19 CAT (App Oficial del Sistema de Salut de Catalunya)

Disponible clicant al teu sistema de mòbil per IOS /  per  Android 

Si necessites fer una consulta al teu professional sanitari, consultar proves, informes o diagnòstics, obtenir les teves receptes o gestionar la teva agenda per demanar o anul·lar visites truca al següent telèfon o entra al següent enllaç i dona't d'alta. Assistència sanitària però sense sortir de casa.

Mantingueu la CALMA i la TRANQUIL·LITAT. En cas de necessitat, tots els serveis bàsics de l’Ajuntament estan funcionant amb normalitat.

Si tens el coronavirus o penses que ho pots estar patint, AÏLLAMENT DOMICILIARI. Per a possibles casos de Coronavirus segueix aquestes INSTRUCCIONS.

Recordeu també, les mesures excepcionals de l'Estat d'Alarma preses per l'Ajuntament , en català i castellà: