L’ entrada a la seu de les Tres Xemeneies de la biennal cultural Manifesta serà gratuïta per a la ciutadania de Sant Adrià

Totes les persones empadronades al municipi poden demanar la invitació a través d’un enllaç habilitat en la web municipal

Ja estan a la venda les entrades de la biennal cultural Manifesta, que se celebrarà del 8 de setembre al 24 de novembre. Les Tres Xemeneies seran una de les seus principals de la biennal, un espai històric i emblemàtic que s'obrirà per primera vegada al públic per acollir les propostes artístiques del clúster «Imaginant futurs».

El preu general de l'entrada és de 15 € però els ciutadans i ciutadanes de Sant Adrià podran accedir gratuïtament amb una invitació a la seu de les Tres Xemeneies. L’únic requisit és estar empadronat a Sant Adrià de Besòs i ser major de 18 anys, ja que els menors d’edat tenen sempre accés gratuït.

Tant l' entrada de pagament com la invitació permetran l’ accès il·limitat a les activitats que es duguin a terme a les Tres Xemeneies durant tota la biennal, del 8 de setembre al 24 de novembre.

Com aconseguir l'entrada gratuïta?

Les persones empadronades a Sant Adrià podran aconseguir la invitació gratuïta seguint el passos següents:

1. Accedir a l' enllaç habilitat a la web municipal i introduir el DNI i la data de naixement. Un cop fet això, es generarà un codi personal i intransferible.

2. Introduir aquest codi a la web de Manifesta per obtenir l'entrada gratuïta que permetrà accedir a les Tres Xemeneies.

No us perdeu aquesta oportunitat única de gaudir d'un ventall de propostes artístiques en un entorn únic com les Tres Xemeneies!

Sant Adrià de Besòs, 19 de juny de 2024

 

arxivat sota: