Primer recompte de persones sense sostre a Sant Adrià de Besòs

Es durà a terme el 18 de maig i hi poden participar voluntaris i voluntàries

El proper 18 de maig, de 23 h a 2 h, tindrà lloc a Sant Adrià de Besòs el primer recompte de persones sense llar, data en què també es farà a Barcelona i a altres municipis. Per aquest motiu, a les 22 h tindrà lloc una trobada de tots els participants a la Sala de Plens que comptarà amb la presència de l’alcalde, Joan Callau, i  la regidora de Benestar i Famílies, Filo Cañete.  En aquesta reunió es donaran les pautes d’actuació a cada grup.

El recompte és una radiografia del nombre de persones que dormen a carrers, places i caixers  d’una ciutat, en una nit determinada. Per tant, no es registren  totes les persones de la zona que dormen al carrer habitualment, però és un mètode efectiu per mesurar l’abast del problema i analitzar l’evolució al cap d’un temps.    

L’actuació, organitzada conjuntament per l’Ajuntament i entitats de la ciutat, necessita la implicació i participació de voluntaris i voluntàries. Tothom hi és benvingut, ja que no cal tenir experiència prèvia de treball amb les persones sense sostre: ciutadans i ciutadanes, professionals de les entitats o ens del municipi vinculats a l’acció social, entitats socials o culturals, associacions de veïns, etc. L’únic requisit és disposar d’un telèfon mòbil i qui tingui ganes de participar-hi formarà part d’un grup d’entre 8 i 10 persones que pentinarà una zona del municipi.  Les persones interessades han de trucar a l’Ajuntament, al tel. 93 381 20 04 (extensions 7029 o 7039)

Sant Adrià de Besòs, 10 de maig de 2016

arxivat sota: