Tercer recompte de persones sense sostre a Sant Adrià de Besòs

Es durà a terme el 16 de maig i hi poden participar voluntaris i voluntàries. Qui vulgui col·laborar es pot inscriure fins a l’11 de maig

El proper 16 de maig, de 23 h a 2 h, tindrà lloc a Sant Adrià de Besòs el tercer recompte de persones sense llar, data en què també es farà a Barcelona, Badalona i Santa Coloma de Gramenet.

Un recompte és un fotografia del nombre de persones que dormen al carrer en un municipi delimitat i concret en una nit determinada. Així doncs, un recompte no registra tothom de la zona que dorm al carrer habitualment. Tot i així es tracta d'un mètode efectiu per tal de mesurar l'abast del problema i analitzar el seu progrés en el temps.

L’actuació, organitzada conjuntament per l’Ajuntament i entitats de la ciutat, necessita la implicació i participació de voluntaris i voluntàries. Tothom hi és benvingut, ja que no cal tenir experiència prèvia de treball amb les persones sense sostre: ciutadans i ciutadanes, professionals de les entitats o ens del municipi vinculats a l’acció social, entitats socials o culturals, associacions de veïns, etc. L’únic requisit és disposar d’un telèfon mòbil i qui tingui ganes de participar-hi formarà part d’un grup d’entre 8 i 10 persones que pentinarà una zona del municipi.  

Les persones interessades han de trucar a l’Ajuntament, al tel. 93 381 20 04 (extensions 7029 o 7039) o enviar un mail a ssocials1@sant-adria.net amb les dades següents:
- Nom i cognoms.
- Data de naixement
- DNI/NIE/Passaport
- Adreça
- Telèfon
- Mail
- Experiència en recomptes anteriors
- Pertanys a alguna entitat i quina?

Sant Adrià de Besòs, 3 de maig de 2018