XVII Jornada de la Salut

Dissabte 6 de maig, d’11 a 14 h, a la plaça de la Vila

El 6 de maig, d'11 a 14 h, se celebrarà a la pl. de la Vila la XVII Jornada de la Salut. Enguany hi participaran els professionals del CAP Dr. Barraquer, CAP La Mina, Fundació de l'Hospital de l'Esperit Sant, Infermeres del Centre d'Atenció Especialitzada Dr Barraquer de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, el Banc de Sang i Teixits, l'Associació de Donants de Sang del Barcelonès Nord i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Durant la jornada es donarà informació sobre hàbits de vida saludables, hi haurà tallers per a adults i infants, els visitants també podran conèixer alguns aspectes de l’estat de la seva salut, i participar en la donació de sang. Tots els professionals estaran a disposició dels ciutadans i ciutadanes per aconsellar-los i atendre les seves consultes.

En el marc de la Jornada també s'organitzaran dues  xerrades obertes a tothom:

Activem la nostra memòria,  el 16 de maig, de 18.30 a 19.30 h, a la Biblioteca  Sant Adrià. A càrrec de la Dra. Rosa Rosado i la Sra. Maribel Moyano de la Unitat Funcional Interdisciplinària Sociosanitària (UFISS) de la Fundació Hospital l'Esperit Sant.

“Insomni i higiene del son” i “Recomanacions per la memòria”, el 18 de maig, de 17.30 a 19 h,  a l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Sant Adrià Nord dins del Cicle de xerrades per a gent gran. La xerrada serà a càrrec dels metges de família  Carolina Roser i David Pérez.

Sant Adrià de Besòs, 26 d’abril de 2017


 
 


arxivat sota: