Hop, el Festival de cultura urbana arriba a Sant Adrià

El Hop Sant Adrià amb un munt d'espectacles i activitats relacionades amb la  dansa urbana, el circ, l'art mural, la música i la cultura urbana per tots els públics arriba a la nostra ciutat aquest cap de setmana.
Programació:
 • Dimecres 28 de setembre 11h. HOP SANT ADRIÀ INSTITUTS. Al Teatre Casal de Cultura. Conferència visual sobre violència de gènere i xarxes socials a càrrec de Verònica Hernàndez + espectacle "La Mari" d'Izaskun Ortega, dirigit als alumnes de l'Institut Escola La Mina.
 • Divendres 30 de setembre 22h. REFUGIART. CONCERT ESPECIAL DE PULMON BEATBOXAl refugi antiaeri de Sant Adrià de Besòs. Un concert en un espai únic i de petit format. Pulmon, és un dels màxims exponents del beatbox a Espanya, actua a cappella i amb l'ajut de pedals de loop i efectes que fa servir per construir cançons davant del públic. 

          Gratuït, però amb reserva prèvia a: refugiart@sant-adria.net

 • Dissabte 1 d'octubre
  • 17.45h. HOP SANT ADRIÀ AL CARRERA la Plaça de l'Església de Sant Adrià de Besòs (itinerant al carrer). El grup musical "Piketa's? i  Musique Dansa, escola especialitzada en les danses urbanes, crearan un recorregut experimental fusionant la música i la dansa en espais urbans com la Pl. de l'església, el Mercat i la Pl. de La Vila. Gratuït sense reserva.
  • 19h. CIRC I DANSA AL CARRERA la Plaça de La Vila Sant Adrià de Besòs (al carrer). Actuacions de dansa i circ: Iron Skulls presenta "Kintsugi", Amelia Cadwallader presenta "Thank God it's Friday", Piketa'sMusique Dansa i Kanga Valls presenta "Interlude a l'andana" i Ramiro Vergaz presenta "White Bottom". Exhibicions d'art mural sobre fusta amb artistes convidats. Gratuït sense reserva.

 • Diumenge 2 d'octubre
  • 12h. VISITA GUIADA AL BOSC ENCANTAT DE SANT ADRIÀA la parada Tram Encants Sant Adrià (al carrer). Un recorregut comentat i musicat pel projecte d'art mural format per 200 columnes que suporten la C-31, de 5m d'alçada intervingudes per 65 artistes internacionals. A  càrrec de Digerible.com i Beatbox Pulmon. Gratuït sense reserva.
  • Diumenge 2 d'octubre 18.30h. CIRC I DANSA A LA VILAA la Plaça de la Vila de Sant Adrià de Besòs (al carrer). Una proposta de dansa i dues propostes per  gaudir d'una bona tarda de circ, màgia, acrobàcies i bon humor. La Cia Alta Gama presenta "Adoro", Maximiliano Stia presenta "The Showman" i Kiko López & Héctor Plaza presenten "Lo que los árboles no cuentan". Gratuït sense reserva