Estem connectats!

Nous canals de WhatsApp i Telegram per estar al dia de l’actualitat municipal

L'Ajuntament de Sant Adrià estrena aquest mes de juliol dos canals nous d'informació per a la ciutadania a través de WhatsApp i Telegram. Mitjançant aquests canals, podeu rebre directament al vostre telèfon mòbil informació d'actualitat municipal i avisos d'interès, tot garantint la privacitat de les persones que hi estan subscrites.

Els canals de WhatsApp i Telegram de l'Ajuntament de Sant Adrià són una via de comunicació ràpida, còmoda i efectiva per estar al dia de l'actualitat municipal. A través d’aquests mitjans, l'Ajuntament comparteix notícies, informacions de servei, esdeveniments i avisos d'interès ciutadà, els quals us arribaran directament al mòbil.

Tots són unidireccionals, per tant, la difusió de missatges és només per part de l'Ajuntament. Per interactuar-hi, és a dir, per posar-se en contacte amb l’Ajuntament, els ciutadans disposen d'altres vies de comunicació per mitjà de les quals s'atenen consultes, queixes i suggeriments. Pot fer-se a través de la seu electrònica, per telèfon, presencialment o per les xarxes socials municipals.

Privacitat protegida

Pel que fa a la privadesa, als canals de Whatsapp i Telegram la privacitat està protegida: ni l'Ajuntament ni cap persona subscrita al canal no poden accedir al vostre número de telèfon ni a les vostres dades personals.

Com us hi podeu subscriure?

Ho podeu fer fàcilment en els següents enllaços Canal WHATSAPP o Canal TELEGRAM o amb els QR que trobareu a la imatge d'aquesta noticia i a l’entrada de l’ajuntament. 

Connecteu-vos i doneu-vos d'alta als canals de WhatsApp i Telegram de l'Ajuntament de Sant Adrià!

Sant Adrià de Besòs, 1 de juliol de 2024