Nou taller de cuina per a la salut mental: Risotto de bolets i galetes veganes

El Mercat Municipal acull una nova sessió del Cicle de Tallers de Cuina el 26 de març

El proper dimecres 26 de març, de 10 a 13 h, el Cicle de Tallers de Cuina de la Taula de Salut Mental de Sant Adrià de Besòs celebra una nova sessió dedicada a la cuina saludable i creativa. En aquesta ocasió, els participants aprendran a preparar un deliciós risotto de bolets i galetes veganes casolanes.

Aquesta iniciativa té com a objectiu oferir un espai de trobada i aprenentatge, on les persones de les diferents entitats que formen part de la Comissió de Sensibilització de la Taula de Salut Mental comparteixen els seus coneixements culinaris amb tothom qui vulgui aprendre la recepta proposada, més enllà d’etiquetes i de l’estigma associat a la salut mental.

En aquesta ocasió, el taller serà conduït per una persona del Servei Prelaboral Bètula, que guiarà els participants en tot el procés de preparació de les receptes.

Organització i col·laboració

El cicle de tallers es realitza trimestralment i compta amb la col·laboració de diverses entitats:

  • Accés i SITUA’T del Consorci de la Mina
  • SRC Bètula de Badalona Serveis Assistencials
  • Prelaboral Bètula de BDN Capaç
  • Centre Fòrum del Parc de Salut Mar
  • Ajuntament de Sant Adrià de Besòs

Inscripció i informació

📍 Lloc: Mercat Municipal de Sant Adrià de Besòs
📅 Data: Dimecres 26 de març
Horari: De 10 h a 13 h

L’activitat és gratuïta però amb places limitades. Per participar-hi, cal inscriure’s enviant un correu a taulasab@gmail.com o trucant al 933 812 004 (ext. 7134).