Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

error while rendering plone.global_sections

Repartiment de bosses de cotó plegables al Besòs

Dijous i divendres d'aquesta setmana, a la plaça 25 d'octubre del barri del Besòs

Aquesta campanya neix amb el doble objectiu de donar visibilitat a  la compra realitzada en el petit comerç, part essencial de l'activitat econòmica i de la vida social al territori, tot promovent l'ús de bosses reutilitzables elaborades amb material respectuós amb el Medi Ambient.

El repartiment es farà durant cinc setmanes. Per a facilitar que tots els ciutadans que ho vulguin puguin obtenir la seva bossa, dijous i divendres de cada setmana s'instal·larà una carpa en un indret diferent del municipi. Les persones interessades hauran d'acudir en horari de 9:30 a 13:30 i presentar un tiquet de compra de qualsevol botiga de Sant Adrià o parada del Mercat Municipal. Es donarà una bossa per persona i tiquet.

Aquest és el calendari:

Dies 5 i 6 de maig: Zona Parc 2 (el Besòs)

Dies 12 i 13 de maig:  Placeta de Macià (Sant Joan Baptista)

Dies 19 i 20 de maig:  Plaça 25 d'octubre (el Besòs)

Dies 26 i 27 de maig: Plaça Maria Grau (Sant Adrià Nord)

Dies 2 i 3 de juny:  Plaça de la Vila (Sant Adrià Nord)

La iniciativa també s'ha realitzat en col·laboració amb l'Associació de Comerciants del barri de la Mina: Una Mina de botigues. Allà seran els mateixos comerços de l'Associació qui s'encarregaran de la distribució de les bosses entre els seus clients. El repartiment es portarà a cap durant la setmana cultural de la Mina que es durà a terme del 23 al 28 de maig de 2022.

El repartiment serà fins a esgotar existències.