Setmana sense soroll 2024

Del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Amb el lema "Gaudeix el silenci", la SSS del 2024 té com a objectiu posar en valor totes aquelles mesures permanents, actuacions i accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

Des de l'Ajuntament ens unim al lema "Gaudeix el silenci" celebrant la Setmana sense Soroll amb una activitat familiar. Fer el nostre mapa sonor ens permetrà valorar el llindar de soroll de la  nostra ciutat a través d'un activitat per entendre la contaminació acústica i valorar el benestar a la ciutat a partir dels criteris de cada familia. Coincidiran amb el mapa estratègic de soroll? Ajudeu-nos a descobrir-ho!

Divendres 26 d'abril de 2024

Hora: 17:30

Lloc: Plaça de la Vila