Caminada Besòs

Diumenge 2 d'abril sortida 8h

La propera caminada de 10.5km passa per Sant Adrià per finalitzar a Badalona

És un cicle de caminades al voltant de Barcelona, son caminades aptes per totes les edats, no competitives i que promou una activitat saludable.

Les caminades són gratuïtes, no cal inscripció prèvia, pots aconseguir el carnet Barnatresc.


Descripció de l’acte:


És una caminada lineal que es realitza per la ciutat de Barcelona, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Cornellà del Llobregat, l’Hospitalet del Llobregat, Sant Adrià del Besòs i Badalona. La caminada llarga té 30, km amb sortida a Molins de Rei (parc del Pont de la Cadena) fins a Badalona (pl. Pompeu Fabra); la mitja té 20 km amb sortida a Molins de Rei fins a Barcelona (pg. Pujades); i la curta té 10,5 km amb sortida del pg. Pujades a Barcelona fins Badalona.Les tres caminades tenen punts d’avituallament en els seus
recorreguts.

La caminada està totalment senyalitzada i té un equip escombra que va tancant el recorregut. Està oberta a qualsevol tipologia de participant i és gratuïta, encara que en alguns dels trams cal estar preparat en motiu de la seva llarga distància.

Aquesta caminada està dins del cicle anual de caminades Barnatresc que realitza l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona conjuntament amb l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès.


Aquest calendari es pot consultar a www.euro-senders.com/barnatresc

Normativa
1. Aquesta normativa és d’aplicació al conjunt i a cada una de les caminades que componen la Barnatresc 2023.
2. Les caminades estan obertes a tothom i són aptes per a totes les edats.
3. Per a participar a qualsevol de les caminades cal tenir el carnet del Barnatresc.
4. Els itineraris estaran convenientment senyalitzats.
5. La pluja o el mal temps no seran motiu de suspensió de les caminades.
6. Les dades tècniques de cada caminada seran facilitades a través de la pàgina web.
7. Per a optar als premis a la participació (pins amb tres categories –or, plata i bronze- caldrà que a l'arribada de cada caminada el participant passi pel control de marcatge del carnet.
8. Els participants hauran de respectar en tot moment les normes establertes per l’organització, especialment els criteris referents a les normes de sanitat. També hauran de respectar les normes de circulació establertes per als vianants (passos de vianants, semàfors, etc.), així com a contribuir a mantenir la ciutat neta.
9. L’organització declina tota responsabilitat respecte als diferents perjudicis que la participació a les caminades pugui causar als caminadors.
10. Els participants es fan responsables dels danys i perjudicis que puguin ocasionar a altres caminadors, a ells mateixos o a terceres persones físiques o jurídiques.
11. Les dades que figuren al calendari anual i als fulletons de cadascuna de les caminades estan subjectes a possibles modificacions, de les quals en seran informats els participants oportunament i través del web www.eurosenders.com/barnatresc.
12. El fet d’inscriure’s a qualsevol de les caminades significa acceptar aquesta normativa. En tot allò que no hi estigui previst serà d’aplicació el que decideixi l’organització de Barnatresc.