XXIV Jornades Solidàries a Sant Adrià

Del 18 al 31 d'octubre tindran lloc les Jornades Solidàries a Sant Adrià.

De nou celebrem les Jornades Solidàries a Sant Adrià, unes jornades marcades encara per la pandèmia que ens assoleix a nivell mundial.

Us animem a participar d'aquestes jornades d'enguany, on volem tenir present a les persones que creuen el mar buscant una vida més digna, una vida en pau i llibertat, sense oblidar a totes aquelles que queden en països veïns esperant poder tornar a casa seva.

I amb tot, la Covid-19 que ens ha afectat mundialment tant als països del Nord com del Sud. Però quina repercussió ha tingut al Sud Global? Com està actualment la situació?

PROGRAMACIÓ:

De l’1 al 31 d’octubre, es podrà veure l’exposició de Stop Maremortum, Rostres de la Mediterrània, al Polidor.

Des de l’any 2015, la Plataforma Stop Mare Mortum, han convidat artistes gràfics d'arreu del món a reflexionar sobre la situació que viuen les persones refugiades que intenten arribar a Europa a través de la mar Mediterrània. L'objectiu d’aquesta mostra és sensibilitzar la ciutadania sobre la problemàtica que viuen les persones refugiades en la seva recerca d'asil.

Diumenge 24 d’octubre a les 18h, Casal de Cultura de Sant Adrià (Carrer Mare de Déu del Carme, 22)

Espectacle teatral FADWA de Mar Casas i Clara GarcésObra produïda per l'Associació Catalana per la Pau. Una peça teatral sobre la via i obra de la poetessa palestina Fadwa Tuqan, inspirant-se en la seva trajectòria vital, per a explicar la situació emocional del poble palestí i la riquesa cultual i de resistència que existeix i persisteix ben viva en els territoris ocupats.

Entrada gratuïta. Cal fer reserva prèvia enviant un correu electrònic a solidaritat@sant-adria.net, indicant nom, cognoms i número de telèfon. Obligatori l'ús de la mascareta.

Dijous 28 d'octubre a les 19.15h, Sala d'actes de l'edifici Fiveller (Carrer Fiveller, 11-13)

Xerrada amb Daniel López, del Grup de recerca de Biologia i Sistemes Complexos de l'UPC que fan el seguiment de les dades de la pandèmia i la situació epidemiològica i vacunació als països del Sud global.


Dissabte 23 d’octubre, de 11 a 14h a la plaça del Mercat

Fira d’entitats de solidaritat i cooperació.

La Solidaritat surt al carrer

Els grups de solidaritat i cooperació de la nostra ciutat, informaran sobre els projectes de cooperació internacional que duen a terme als diferents països on hi col·laboren.

Amb la participació de Stop Mare Mortum.

(Si el protocol actual a causa de la Covid-19 ho permet)