Projecte Educatiu de Sant Adrià de Besòs

El Projecte Educatiu de Sant Adrià de Besòs (PESAB) és el conjunt de reflexions, compromisos i accions amb la implicació i participació de la ciutadania, amb l'objectiu d'apropar-nos a la ciutat desitjada, que és la ciutat educadora.

La idea és que entre tots i totes treballem per aconseguir un model de ciutat nou, basat en el respecte a la diversitat, a l'entorn urbà, al medi ambient; en l'educació en valors com la solidaritat, la pau, la democràcia; en la millora de les relacions interpersonals....en definitiva, un model de ciutat cívica, cohesionada, inclusiva i participativa.

Des del PESAB hem anat desenvolupant moltes accions conjuntament amb entitats, associacions, serveis i ciutadans, que d'una manera explícita han volgut implicar-se i ser partícips d'aquest. A la Mina, donada la especificitat d'aquest barri, funciona des de fa temps el PESAB-Mina.

En els darrers anys, el PESAB centra els esforços en treballar el tema de la responsabilitat de les famílies en l'educació dels fills i filles. En aquest sentit, i entre d'altres actuacions, vam crear l'Escola Municipal de Famílies i vam posar en marxa la campanya "Sabies que ...tu ets important":

Per contactar:

Plaça la Vila, 12, 7a planta, tel. 93 381 20 04   ext. 251

Email: pesab@sant-adria.net