8a edició Premis Ciutat de Sant Adrià

A partir del dia 20 de febrer i fins el dia 6 de març es poden presentar candidatures al Premi d'Associacions i al Premi de la Ciutadania

L'Ajuntament, sota la denominació Premis Ciutat de Sant Adrià de Besòs, vol reconèixer i guardonar les iniciatives i les aportacions més significatives de persones, físiques o jurídiques, de qualsevol nacionalitat, que hagin destacat o contribuït a fomentar valors, el progrés de la societat en el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans, la defensa del medi ambient i també les que hagin destacat en l'àmbit de la cultura, l'esport o d'altres activitats.

Els premis no tenen dotació econòmica, sinó que es reconeix el treball i les trajectòries exemplars, tant de persones com d'organitzacions.

Aquest any 2017 s'atorgaran 10 premis en tres categories:

a) Categoria de l'alcalde, 2 premis

b) Categoria d'associacions, 4 premis

c) Categoria de ciutadania, 4 premis.

La novetat d'aquesta edició és que s'augmenta d'un a quatre els premis de la ciutadania. En aquesta categoria s'anima a tots els veïns i veïnes de Sant Adrià a fer propostes de candidats per l'atorgament d'aquest premi. Les propostes seran valorades per una Comissió formada per representants d'associacions i seran elles les qui decidiran els premiats, tant en la Categoria d'associacions com en la de ciutadania.

Les candidatures a la Categoria de ciutadania les poden presentar qualsevol persona física o jurídica que sigui veí de Sant Adrià o que desenvolupi la seva activitat en del seu territori.

Les candidatures a la Categoria d'associacions, les poden presentar qualsevol persona física o jurídica de la xarxa associativa de Sant Adrià de Besòs.

En aquest enllaç, trobareu els models de presentació de candidatures. El termini per a presentar una candidatura és del 20 de febrer al 6 de març ambdós inclosos.

L'acte de lliurament dels premis és públic i obert a tota la ciutadania. Tindrà lloc el el dia 30 d'abril, a les 12 hores a la plaça de Guillermo Vidaña.