En marxa els tallers de diagnosi per a entitats dins del procés de revisió del Reglament de Participació Ciutadana.

S'organitzen dues sessions per facilitar l'assistència als representants de les Entitats segons les seves preferències

Com ja es va anunciar, L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, ha endegat un procés, amb el suport de la Diputació de Barcelona, de revisió i modernització de l’actual Reglament de Participació Ciutadana aprovat l’any 2003. Aquest suport es concreta en l'organització d'un procés participatiu que ha de culminar en la redacció d'una proposta de nou Reglament, tal i com es va fer amb l'actual.

En aquest moment estem en la fase de diagnosi, la qual ha de definir els punts forts del reglament, aquells més febles o que hi manquen. Fins el moment s'han realitzat algunes entrevistes individuals i un taller de diagnosi amb tècnics municipals que pel seu perfil professional estan en contacte amb elements presents a l'actual reglament: espais de participació, informació al ciutadà, associacions, noves tecnologies...

Ara és el moment de fer balanç també amb les entitats del municipi, ja que el sector associatiu ha estat una peça clau en el desplegament de la participació ciutadana des de l'aprovació de l’actual reglament. És per això, que s'han organitzat dos tallers de diagnosi per tal de facilitar l'assistència dels representants de les entitats en una o en altra sessió:

El primer taller serà el dia 27 de novembre a les 19 hores, al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor (Plaça Guillermo Vidaña, s/n).

El segon taller serà el dia 13 de desembre a les 19 hores, al Centre Cultural Besòs (Plaça Josep Tarradelles, s/n).

Un cop enllestida aquesta fase de diagnosi, es faran noves sessions amb l'objectiu de presentar el resultat d'aquesta i iniciar la fase de propostes al Reglament.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

arxivat sota: