Èxit d'assistència a la formació en higiene i seguretat alimentària per a associacions

Obertes les preinscripcions per a una nova sessió
Èxit d'assistència a la formació en higiene i seguretat alimentària per a associacions

Arxiu fotogràfic del Servei de participació ciutadana

Abans de l’estiu el Servei de Participació Ciutadana va organitzar dos cursos sobre seguretat i higiene alimentària per a associacions, amb la col·laboració dels serveis de Llicències, el d'Activitats ciutadanes i el de Salut pública. Aquesta era una formació amb una gran demanda per part de les associacions de Sant Adrià.

Segons el Reglament d'espectacles públics i activitats recreatives, la formació en higiene i seguretat alimentària és necessària per a totes les persones que subministrin o distribueixin aliments a la via pública. A aquesta normativa hi estan subjectes les entitats quan organitzen activitats a l'espai públic.

Els cursos, de 6 h cadascun, es van impartir durant els mesos de maig i juny. El primer va tenir lloc durant dos dissabtes al matí i el segon durant dues tardes entre setmana, ajustant els horaris a la disponibilitat d'assistència de les entitats. Hi van participar un total de 39 persones, representants de 10 associacions municipals.

Els representants d'entitats que tinguin interès a fer aquesta formació han d'enviar un correu electrònic a pciutadana@sant-adria.net, indicant el nom de les persones que faran la formació, el número de document d’identitat d'aquestes, el nom de l'associació i les dades de contacte.

A les persones preinscrites se les informarà aviat de les dates i horaris del curs.


arxivat sota: