Formació en seguretat i higiene alimentària per associacions

L'Ajuntament de Sant Adrià dóna suport formatiu a les entitats del municipi
Formació en seguretat i higiene alimentària per associacions

Arxiu fotogràfic del Servei de participació ciutadana

Des de principis d'aquest any, l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs treballa activament amb les entitats del municipi, per adequar a la normativa vigent les activitats que aquests organismes desenvolupen a la via pública.

Durant el mes de febrer, els tècnics municipals que gestionen les llicències a la via pública van participar en una xerrada sobre aquesta matèria. Un cop feta la reunió, es va fer arribar un qüestionari a les diferents associacions per detectar les necessitats que tenen a l'hora d'organitzar les seves activitats.

Un cop conegudes les demandes més sol·licitades de les entitats i per tal de donar-hi suport, el Servei de Participació ciutadana -amb la col·laboració dels serveis de Llicències, el d'Activitats ciutadanes i el de Salut pública-  ha organitzat dos cursos en seguretat i higiene alimentària. Cada curs consta de 6 hores i s'ha intentat ajustar els horaris a les disponibilitats d'assistència de les entitats. Aquestes són les dates i horaris:

- Curs de dissabtes al matí: 26 de maig i 9 de juny (de 9,30 a 12,30 h ) al Centre Cultural Polidor.

- Curs entre setmana: 11 i 13 de juny (de 18,30 a 21,30 h) al carrer de la Barca, 19-21 (Local de l'Associació Juvenil Barnabitas).

Per més informació o inscripcions us podeu posar en contacte amb Servei de Participació Ciutadana al correu electrònic pciutadana@sant-adria.net