Procés de revisió del Reglament de Participació Ciutadana: et convidem a respondre aquesta enquesta.

L'enquesta estarà disponible del 26 de novembre fins al 14 de desembre.

Com ja s'ha anunciat, l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha endegat un procés de revisió i modernització de l’actual Reglament de Participació Ciutadana aprovat l’any 2003. Aquest suport es concreta en l'organització d'un procés participatiu que ha de culminar en la redacció d'una proposta de nou Reglament, tal i com es va fer amb l'actual.

En aquest moment estem en la fase de diagnosi, la qual ha de definir els punts forts del reglament, aquells més febles o que hi manquen. Fins el moment s'han realitzat algunes entrevistes individuals, un taller de diagnosi amb tècnics municipals que pel seu perfil professional estan en contacte amb elements presents al reglament i properament es celebraran els tallers de diagnosi amb polítics i amb les entitats municipals.

Com a part d'aquest procés s'ha dissenyat una enquesta oberta a tota la ciutadania de Sant Adrià per conèixer el grau de satisfacció dels ciutadans entorn a aspectes de l'actual reglament: espais i processos de participació, accés a la informació, implantació de les Tecnologies de la Informació i Comunicació a la participació ciutadana.... Us convidem a respondre aquesta enquesta que estarà disponible del 26 de novembre fins al 14 de desembre.

Un cop enllestida aquesta fase de diagnosi, es convocaran sessions obertes amb l'objectiu de presentar el resultat de la mateixa i iniciar la fase de propostes al Reglament.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

arxivat sota: