El Reglament de Participació Ciutadana a debat. Iniciem la fase de propostes

Tota la ciutadania és convidada a participar en els tallers que es realitzaran el dia 29 de gener. Cal la inscripció prèvia, del 14 al 25 de gener.

Podeu omplir la butlleta on-line o presencialment la podeu trobar a diferents dependències municipals i depositar-la a la urna que trobareu a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, ha endegat un procés, juntament amb la Diputació de Barcelona per tal de revisar i modernitzar l'actual Reglament de Participació Ciutadana, aprovat l'any 2003. El suport que facilita la Diputació de Barcelona consisteix en l'organització d'un procés participatiu que ha de culminar en la redacció d'una proposta de Reglament, tal i com es va realitzar l'actual.

Durant els mesos de novembre i desembre s'ha realitzat la fase de diagnosi per conèixer com s'ha desenvolupat l'actual Reglament aprovat l'any 2003: quins elements han funcionat i cal conservar o potenciar i aquells que calen millorar o incorporar. Per realitzar la diagnosi s'han realitzat entrevistes en profunditat a tècnics i vicepresidents de Consells municipals, la realització d'una enquesta on-line, tallers amb entitats, tècnics i polítics municipals.

A continuació volem convidar a tota la ciutadania a participar en la fase de propostes. En aquesta, a part de realitzar tallers interns per a tècnics i polítics municipals hi hauran tallers adreçats a les entitats i als ciutadans no associats que vulguin tenir veu en aquest procés. La sessió es farà el proper dia 29 de gener, a les 19 hores al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor (Plaça Guillermo Vidaña, s/n). Per assistir cal inscripció prèvia que es podrà fer a la web del Ajuntament o omplint una butlleta que es podrà recollir a instal·lacions municipals i desar a una bústia que es trobarà a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. La inscripció es pot fer efectiva del 14 al 25 de gener. També podeu enviar les vostres propostes omplit la butlleta de Recollida d'aportacions, fins el dia 29 de gener.

Tota la informació d'aquest procés es pot consultar al següent enllaç de la web de l'Ajuntament Procès de Revisió del Reglament de Participació Ciutadana

arxivat sota: