Sessió de retorn del procés de revisió i millora del Reglament de Participació Ciutadana

La sessió tindrà lloc el proper dia 19 de febrer, a les 19 hores al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor.

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, ha endegat un procés, juntament amb la Diputació de Barcelona per tal de revisar i modernitzar l'actual Reglament de Participació Ciutadana aprovat l'any 2003. Des dels mesos de novembre de l'any passat, s'ha estat treballant amb entitats del municipi, tècnics i polítics municipals, així com els veïns que voluntàriament han volgut participar en el procés. Tots plegats han treballat aspectes del actual reglament per conèixer com s'ha desenvolupat, quins elements han funcionat i cal conservar o potenciar i quins altres calen millorar o incorporar.

Un cop elaborats tots els treballs, volem convidar a tots els participants i als ciutadans que estiguin interessats a conèixer el resultat de tot el procés i presentar-los la proposta participada de reglament. Per la seva aplicació mancarà però el tràmit administratiu i polític per la seva aprovació.

La sessió de retorn i presentació es farà el proper dia 19 de febrer, a les 19 hores al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor (Plaça Guillermo Vidaña, s/n).

Tota la informació d'aquest procés es pot consultar en aquest enllaç


arxivat sota: