Exposició pública de les bases dels Premis Ciutat de Sant Adrià 2021

Enguany s'atorgaran tres distincions a iniciatives, projectes o treballs que hagin contribuït solidàriament a l’atenuació dels efectes socials provocats per la Pandèmia de la Covid-19.
Exposició pública de les bases dels Premis Ciutat de Sant Adrià 2021

Foto d'arxiu

El passat dia 14 de desembre, la Junta de Govern Local Municipal, va aprovar les bases del Premi Ciutat de Sant Adrià de 2021.

Aquests premis es convoquen biennalment per reconèixer la trajectòria exemplar o les iniciatives i les aportacions més significatives de persones físiques o organitzacions que hagin destacat per haver contribuït a fomentar valors socials o per haver contribuït al seu progrés.

La voluntat que impregna el sentit d’aquests premis es fa evident aquest any 2020 a on la conjuntura imposada per la contenció de la Covid-19 han intensificat múltiples iniciatives socials altruistes per part de la xarxa d’entitats i de particulars amb el propòsit d’atenuar els efectes provocats per la pandèmia sobre la població del municipi.

Enguany l’Ajuntament vol atorgar tres distincions a tres categories diferents: Premi de l’alcalde, de les associacions i dels ciutadans.

Els premis poden ser lliurats indistintament a persones físiques i jurídiques i a les iniciatives, projectes o treballs que aquestes hagin promogut i que hagin contribuït solidàriament a l’atenuació dels efectes socials provocats per la Pandèmia de la Covid-19 a la població de Sant Adrià de Besòs. La intenció és també promoure la sensibilitat, incentivar l’acció social i donar visibilitat a les iniciatives presentades.

Un altre aspecte significatiu d’aquesta edició, serà el seu procés electrònic en la seva totalitat.  

Les bases es poden consultar en aquest enllaç  i fins el dia 20 de gener es poden fer suggeriments o al·legacions.