Sessió de cloenda del procés participatiu de l'Avanç del PDU Metropolità

La sessió tindrà lloc el proper 5 de març a les 17.30 h al Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia (plaça Josep Bordonau i Balaguer, 6).
Sessió de cloenda del procés participatiu de l'Avanç del PDU Metropolità

Font: Àrea Metropolitana de Barcelona

Durant els darrers mesos, des del juny del 2019 i fins al gener del 2020, s’ha dut a terme el procés de participació de l’Avanç del Pla director urbanístic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, coincidint amb la seva exposició pública.

En aquest temps han participat al procés més d’un miler d’assistents de diferents àmbits territorials i sectorials en el conjunt de tots els actes del procés participatiu. Amb un excel·lent treball en xarxa —conjuntament amb els 36 municipis metropolitans, el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), col·legis professionals, centres de recerca, associacions, entitats privades i entitats públiques del territori—, s'han debatut i compartit els principals objectius i reptes que ha de considerar el futur Pla director urbanístic metropolità. El procés de debat per als municipis del Barcelonès Nord, entre els quals es troba Sant Adrià de Besòs, va tenir lloc el passat dia 21 de novembre a la Fàbrica CACI de Badalona.

Recollides les aportacions de les entitats, els tècnics i la ciutadania en general, ara és important explicar els resultats.

Amb aquesta finalitat, es celebra una sessió de cloenda en la què s'exposaran els primers resultats de les aportacions i els suggeriments recollits. També es presentaran noves publicacions del PDU i s'hi celebrarà la ponència “La participació a escala metropolitana. Reptes i oportunitats”, de Mariona Tomàs. Trobareu més informació a la peça d’agenda de l’esdeveniment.

L'AMB i l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs convidem a tota la ciutadania a aquesta sessió del procés participatiu de l’Avanç del PDU metropolità, el proper 5 de març a les 17.30 h al Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia (plaça Josep Bordonau i Balaguer, 6).


En aquest enllaç podeu consultar el programa de la sessió.

Per a més informació sobre el PDU i el procés participatiu, consulteu la web.

arxivat sota: